Οπαδοί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ πρόσβαλαν τη μνήμη του νεαρού οπαδού της Σάντερλαντ που πέθανε από καρκίνο

Οπαδοί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ πρόσβαλαν τη μνήμη του νεαρού οπαδού της Σάντερλαντ που πέθανε από καρκίνο

Δημήτρης Χούπης 10:23 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Δύο οπαδοί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ πριν τον αγώνα με τη Σάντερλαντ, έδειξαν στους φιλάθλους των «μαυρόγατων» τη φωτογραφία του νεαρού φίλου της ομάδας, Μπράντλεϊ Λόουρι που πέθανε πριν από έξι χρόνια από καρκίνο, για να τους κοροϊδέψουν.

Στο χθεσινό αγώνα της Σάντερλαντ με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, δύο οπαδοί της Σέφιλντ συνελήφθησαν, γιατί αποφάσισαν να πικάρουν τους φίλους των «μαυρόγατων» με έναν απαράδεκτο τρόπο. Συγκεκριμένα έδειξαν τη φωτογραφία του νεαρού φίλους της Σάντερλαντ, Μπράντλεϊ Λόουρι, ο οποίος απεβίωσε το 2017 σε ηλικία έξι ετών μετά από «μάχη» με τον καρκίνο. 

Όπως είναι λογικό αυτή η εικόνα έφερε θύελλα αντιδράσεων των οπαδών της βορειοανατολικής Αγγλίας, αλλά και γενικότερα ολόκληρης της χώρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του νότιου Γιόρκσαϊρ οι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 31 ετών συνελήφθησαν και βρίσκονται υπό κράτηση

Προηγουμένως η Σέφιλντ μέσω ανακοίνωσής της καταδίκασε το συμβάν, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια του μικρού Μπράντλεϊ. «Καταδικάζουμε απερίφραστα την εξωφρενική και εντελώς αξιοθρήνητη συμπεριφορά. Μπορούμε να απολογηθούμε για την αναμφισβήτητη στενοχώρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μπράντλεϊ», έγραφε συγκεκριμένα η ανακοίνωση. 

Από τη δική της μεριά η μητέρα του νεαρού φίλου της Σάντερλαντ, ευχαρίστησε τη Σέφιλντ που είχε άμεση αντίδραση για το περιστατικό αυτό. «Είναι κατανοητό πως ο κόσμος είναι θυμωμένος, αν δεν ήμουν τόσο αναστατωμένη, θα ήμουν αρκετά θυμωμένη. 

Ο Μπράντλεϊ ήταν και είναι αγαπητός στην ποδοσφαιρική κοινότητα, για την οποία είμαι ευγνώμων, αλλά θέλω να ζητήσω από όλους να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Θέλω να ευχαριστήσω τη Σέφιλντ για τη γρήγορη καταδίκη του περιστατικού, αλλά και τη στήριξη των οπαδών της που έδειξαν. 

Όπως λέμε πάντα, ο καρκίνος δεν έχει χρώματα και όπως όλοι ξέρουμε, μπορεί να επηρεάσει τον οποιοδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή», ήταν η τοποθέτηση της μητέρας του, μέσω του Bradley Lowery Foundation.