Άγιαξ - ΑΕΚ live streaming

Ντομαγκόι Βίντα

i

©Intime

Άγιαξ - ΑΕΚ live streaming

Sportal newsroom 12:14 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 14.08.2024

Άγιαξ - ΑΕΚ Live streaming: Όλα όσα θα συμβούν στο Άμστερνταμ και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

Άγιαξ - ΑΕΚ Live streaming: Η «Ένωση» αντιμετωπίζει την ολλανδική ομάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και το Sportal σε μια... μαραθώνια Πέμπτη θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο Άμστερνταμ κι όχι μόνο.

Η ΑΕΚ καλείται απόψε εν μέσω απουσιών και με 3.000 οπαδούς στο πλευρό της να κάνει την υπέρβαση στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ και να συνεχίσει στην Ευρώπη και στο Europa Conference League

Το Sportal θα βρίσκεται ήδη στο Άμστερνταμ με τον διευθυντή του site, Σωτήρη Κωσταβάρα να μεταφέρει live όλο το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα. Βίντεο, φωτογραφίες και όλο το ρεπορτάζ σε live χρόνο από τη Johan Cruijff ArenA. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο της σπουδαίας αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική του Europa League

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αναλύσεις για το παιχνίδι, η διαμόρφωση της κατάστασης στον όμιλο της ΑΕΚ. 

Φυσικά στις 23:15 έρχεται σε Live Streaming η εκπομπή του Sportal που σήμερα θα έχει... τα πάντα. Η Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο, φυσικά με βασικό θέμα τη βραδιά στη Euroleague και το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν, αλλά και με αναφορές στα ελληνικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Στιγμιότυπα και οι καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της Euroleague. Τα τελευταία νέα από τον Ολυμπιακό πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ.

Φυσικά η ευρωπαϊκή βραδιά έχει και ποδόσφαιρο, οπότε μείνετε συντονισμένοι προκειμένου να μάθετε όλα όσα συνέβησαν στα ματς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές τους «μάχες».

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη