Συγκινεί ο Άγιαξ: Ανέβασε βίντεο με τον Φαν'τ Σχιπ βουρκωμένο και τη βέρα του

Τζον Φαν'τ Σχιπ

i

PrtScr

Συγκινεί ο Άγιαξ: Ανέβασε βίντεο με τον Φαν'τ Σχιπ βουρκωμένο και τη βέρα του

Δημήτρης Χούπης 09:45 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Ο Άγιαξ ανέβασε ένα βίντεο με τον πρώην προπονητή της Εθνική Ελλάδος, Τζον Φαν' τ Σχιπ, ο οποίος αγγίζοντας τη βέρα του, κοιτάζει βουρκωμένος τα matrix του γηπέδου σκεπτόμενος τη γυναίκα του που έφυγε από τη ζωή.

Ο Άγιαξ μετά από περίπου τρεις μήνες πήρε νίκη στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε της Φόλενταμ με 2-0. Αυτό το παιχνίδι ήταν και το πρώτο του νέου προπονητή του «Αίαντα», Τζον Φαν'τ Σχιπ , ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον ολλανδικό σύλλογο. 

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος σε αυτόν τον αγώνα ήταν αρκετά φορτισμένος συναισθηματικός, αφού πριν από λίγο καιρό έχασε τη γυναίκα του μετά από μακροχρόνια «μάχη» με τον καρκίνο. Μάλιστα τη νίκη αυτή την αφιέρωσε σε εκείνη στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς. 

Τη σύζυγος του Φαν'τ Σχιπ δεν τη ξέχασε ωστόσο ούτε ο Άγιαξ. Αλλά ούτε και ο επιθετικός της ομάδας, Στίβεν Μπέργκβαϊν, ο οποίος έπειτα από τη λήξη του αγώνα σχολίασε πως αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον προπονητή του και τη γυναίκα του. Τόνισε δε πως η ομιλία που έκανε πριν από το ματς τον συγκίνησε. 

Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:29 - 02.11.2023

Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος

Αρκετά ενεργός είναι στα social media o διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Ντάνιελ Σλάγκερ, ο οποίος είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την Μύκονο.

Η ομάδα του Άμστερνταμ ωστόσο συγκίνησε παραπάνω, αφού με ένα βίντεο στα social media αποφάσισε να τιμήσει τόσο τον Φαν'τ Σχιπ όσο και την αδικοχαμένη σύζυγό του. Σε αυτό φαίνεται ο Ολλανδός τεχνικός να ακουμπάει τη βέρα του και να κοιτάει τα matrix του γηπέδου βουρκωμένος, σκεπτόμενος φυσικά τη σύζυγό του. Άλλωστε όπως ο ίδιος είχε δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή του, ήταν δική της επιθυμία να επιστρέψει στον Άγιαξ