Άγιαξ: «Αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει στο σύλλογο μας»

Άγιαξ: «Αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει στο σύλλογο μας»

Κώστας Τσιακλής • 22:40 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Ο Άγιαξ εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Φέγενορντ.

Ο Άγιαξ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Φέγενορντ που οδήγησε στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Το κλίμα στον Άγιαξ είναι πολύ κακό, με τα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη να μην είναι όπως θα ήθελαν οι οπαδοί της ομάδας. Αποκορύφωμα στην έκρυθμη κατάσταση ήταν ο αγώνας με τη Φέγενορντ, στον οποίο ο «Αίαντας» βρέθηκε να χάνει με 0-3 από το πρώτο ημίχρονο. Οι φίλοι των γηπεδούχων αντέδρασαν και πέταξαν καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διακόπτοντας το παιχνίδι αρχικά προσωρινά και στη συνέχεια οριστικά. Σαν να μην έφτανε αυτό οι οπαδοί του Άγιαξ έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν στην αίθουσα των VIP. 

Ο Άγιαξ λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε τα όσα συνέβησαν, λέγοντας πως η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει στο σύλλογο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Οριστική διακοπή στο Άγιαξ - Φέγενορντ λόγω των επεισοδίων - Μπούκαραν στην αίθουσα VIP χούλιγκαν των γηπεδούχων! (vid)
REST OF THE WORLD

17:30 - 24.09.2023

Οριστική διακοπή στο Άγιαξ - Φέγενορντ λόγω των επεισοδίων - Μπούκαραν στην αίθουσα VIP χούλιγκαν των γηπεδούχων! (vid)

Οι οπαδοί του Άγιαξ έριξαν ξανά καπνογόνα μέσα στο γήπεδο, με το σκορ να είναι ακόμα στο 3-0 υπέρ της Φέγενορντ και το ντέρμπι διακόπηκε οριστικά.

«Η διοίκηση και το Εποπτικό Συμβούλιο του Άγιαξ αποστασιοποιούνται από την κακή συμπεριφορά που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα με τη Φέγενορντ την Κυριακή και τις αναταραχές στη συνέχεια. Δεν είναι αυτή η συμπεριφορά που ανήκει στον Άγιαξ. Η απογοήτευση για το κακό ξεκίνημα της σεζόν είναι απολύτως κατανοητή, αλλά δεν πρέπει ποτέ να είναι η αιτία για αναστάτωση. Ζητούμε συγγνώμη από οποιονδήποτε αισθάνθηκε ανασφαλής ή ενοχλήθηκε από αυτό με οποιονδήποτε άλλο τρόπο».