Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Διέφυγε τον κίνδυνο ο Φαν ντερ Σαρ!

Έντβιν Φαν ντερ Σαρ

i

© Photo by Peter Lous/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Διέφυγε τον κίνδυνο ο Φαν ντερ Σαρ!

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:31 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε πως ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ διέφυγε τον κίνδυνο και η κατάσταση του είναι σταθερή.

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Φαν Ντερ Σαρ βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της σοβαρής περιπέτειας που πέρασε ο πρώην τερματοφύλακας με την υγεία του. Θυμίζουμε, πριν λίγες μέρες ο «αίαντας» ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ βρίσκεται σε ΜΕΘ αφού υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Τα νέα που ήρθαν από την Κροατία όμως το απόγευμα της Τρίτης (11/7) ήταν πολύ ευχάριστα, αφού ο Άγιαξ έκανε γνωστό πως ο πρώην τερματοφύλακας διέφυγε τον κίνδυνο και η κατάσταση του είναι σταθερή.

«Ο Έντουιν εξακολουθεί να βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά είναι σταθερός. Δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμαστε, είναι επικοινωνιακός. Πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ενημέρωση της η ολλανδική ομάδα.

Νωρίτερα μες την ημέρα και ο ατζέντης του Φαν Ντερ Σαρ έσπευσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του Ολλανδού, επισημαίνοντας πως η κατάσταση του παραμένει υπό έλεγχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φυσικά τα πράγματα δεν είναι καλά. Βασικά είναι... κακά και καλά. Έτσι λέγεται όταν η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Πρέπει να προστατεύσεις την οικογένεια σε αυτό. Βρίσκεται σε καλά χέρια. Η Ανμαρί είναι εκεί με τον γιο της. Υπάρχει συνεχής επαφή από την Ολλανδία σχετικά με το πώς θα προχωρήσουμε. Πρέπει να ξεκουραστεί πάρα πολύ. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά φυσικά δεν είναι κάτι μικρό.

«Έλεγαν ότι η γυναίκα μου ήταν έγκυος από τον Οβομογέλα»: Οι χειρότεροι έξι μήνες στη ζωή του Μίροσλαβ Κλόζε
REST OF THE WORLD

21:51 - 09.07.2023

«Έλεγαν ότι η γυναίκα μου ήταν έγκυος από τον Οβομογέλα»: Οι χειρότεροι έξι μήνες στη ζωή του Μίροσλαβ Κλόζε

Σε μία ιστορία αρκετά αποκαλυπτική προχώρησε ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος ανέφερε πως για ένα διάστημα ο κόσμος έλεγε πως η γυναίκα του έχει μείνει έγκυος από τον Οβομογέλα.

Μια εγκεφαλική αιμορραγία είναι πολύ σοβαρή. Η Ανμαρί το πέρασε η ίδια το 2009. Αναγνωρίζει πολλά από αυτά που της συνέβησαν τότε. Ο Έντβιν κι εγώ είχαμε αρκετές συζητήσεις μερικές εβδομάδες πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άγιαξ. Ήταν κάπως υπερφορτωμένος.Του είπα ''Έντβιν, πρέπει να σταματήσεις. Έχει τελειώσει. Έκανες ό,τι έπρεπε να κάνεις. Ως ένα σημείο δεν θα το κάνεις ποτέ ξανά».