«Χάνει» βασικό παίκτη ο Άγιαξ πριν τη ρεβάνς με Παναθηναϊκό

Ο Κάρλος Φορμπς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Χάνει» βασικό παίκτη ο Άγιαξ πριν τη ρεβάνς με Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 19:04 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 09.08.2024

Με μείον έναν ποδοσφαιριστή θα υποδεχθεί ο Άγιαξ τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς της Ολλανδίας, αφού ο Κάρλος Φορμπς ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ολλανδία εκεί όπου σκοπεύει να τα δώσει όλα για όλα, προκειμένου να εξασφαλίσει παρουσία στα playoffs του UEFA Europa League. Αντίπαλός του ο Άγιαξ ο οποίος και έκανε το πρώτο βήμα στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπέργκχαους.

Ωστόσο, ο «Αίαντας» θα έχει μία διαφορά σε σύγκριση με το παιχνίδι της Αθήνας. Συγκεκριμένα, από τη ρεβανς αναμένεται να απουσιάζει ο Κάρλος Φορμπς, ο οποίος ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσο Ρομάνο στην ανάρτησή του, η Γουλβς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού Ολλανδού εξτρέμ.

Αλλαγές από τον Παναθηναϊκό στα διαρκείας - Μέσα η Ευρώπη, υποχρεωτική η έγγραφή στον Ερασιτέχνη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:29 - 09.08.2024

Αλλαγές από τον Παναθηναϊκό στα διαρκείας - Μέσα η Ευρώπη, υποχρεωτική η έγγραφή στον Ερασιτέχνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλάζει από την Παρασκευή 9/8 την τιμολογιακή πολιτική της στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ενημέρωσε τους φιλάθλους για τις μεταβολές.

Μάλιστα, τα πολλά οικονομικά προβλήματα του Άγιαξ φαίνεται πως επισπεύδουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή η οποία θα κοστίσει στους «λύκους» ένα ποσό της τάξεως των 22 εκατ. ευρώ. Από αυτά το 20% θα πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Άρτια η διεξαγωγή του ματς με τον Άγιαξ, πολύ καλός ο χλοοτάπητας

Η μετάβαση από το «Απόστολος Νικολαΐδης» στο «Σπύρος Λούης», ήταν μία περίπλοκη διαδικασία για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Γιατί έπρεπε να μεταφέρουν όλες τις λειτουργίες με τις οποίες είχαν εξοικειωθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο αχανές ΟΑΚΑ.

Από τη μία, το Ολυμπιακό Στάδιο είναι μία σύγχρονη εγκατάσταση, που πληροί τις προϋποθέσεις για διεθνείς αγώνες και διευκόλυνε τα στελέχη της ΠΑΕ. Διαθέτοντας υποδομές που το «Απόστολος Νικολαΐδης» εκ των πραγμάτων στερείται.

Από την άλλη, το «Σπύρος Λούης» είναι τεράστιο και έχει άλλου είδους δυσκολίες σε ότι αφορά τη λειτουργικότητα του. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τα κατάφεραν απόλυτα και έλαβαν την επιβράβευση των αξιωματούχων της UEFA, που ήταν επιφορτισμένοι με την επίβλεψη του ματς με τον Άγιαξ.

Ο απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ήταν ο Πολωνός, Μάρτσιν Στεφάνσκι, ο οποίος έδωσε προφορικά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Τριφυλλιού. Επίσης, ο Στεφάνσκι υπέβαλλε την έκθεση του, στην οποία καταγράφει τις εξαιρετικές συνθήκες που επικράτησε σε κάθε τομέα στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα και ο χλοοτάπητας ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι αρμόδιοι του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Σταδίου, συντηρούν το τερέν πάρα πολύ καλά και οι ποδοσφαιριστές παίζουν στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον.