«Σνάιντερ είσαι κάθαρμα και σχιζοφρενής, αν έρθεις, θα έχουμε πόλεμο»: Οπαδοί του Άγιαξ ενάντια στην επιστροφή του
i

PrtScr

«Σνάιντερ είσαι κάθαρμα και σχιζοφρενής, αν έρθεις, θα έχουμε πόλεμο»: Οπαδοί του Άγιαξ ενάντια στην επιστροφή του

Κώστας Τόπας 11:07 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άγιαξ είναι ενάντιο σε μία πιθανή επιστροφή του πρώην Ολλανδού διεθνή, Γουέσλι Σνάιντερ στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας τους.

Ο Γουέσλι Σνάιντερ δεν θα είναι καθόλου ευπρόσδεκτος, αν μια υποθετική επιστροφή στον Άγιαξ για την οποία μιλούν τα ολλανδικά Μέσα ενημέρωσης καρποφορήσει. Ο πρώην διεθνής Ολλανδός, που έπαιζε στην ομάδα του Άμστερνταμ μέχρι που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2007 για να παίξει εκεί για δύο χρόνια, έκανε κάτι που δεν άρεσε σε κάποιους από τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι δεν θέτουν ούτε θέμα για πιθανή επιστροφή του.

Αναφέρεται ότι ο Σνάιντερ ενδέχεται να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείου του Άγιαξ. Ωστόσο, ο σκληρός πυρήνας των φιλάθλων, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του στο Instagram ότι η πιθανή άφιξη του πρώην μέσου είναι απολύτως ανεπιθύμητη. Δεν του συγχωρούν που ανέλαβε ρόλο στην «μισητή» Ουτρέχτη πριν από τρία χρόνια, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε ποτέ σε αυτή την ομάδα.

«Ας το ξεκαθαρίσουμε αμέσως: αυτός ο ανόητος ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτος στο κλαμπ μας. Του ξεκαθαρίσαμε πριν από τρία χρόνια ότι είναι persona non grata. Αυτό δεν ισχύει για μερικά αξιολύπητα χρόνια, όπως οι δύο αποτυχημένοι γάμοι του. Αλλά για πάντα. Γουέσλει, ακόμα κι αν το 1% όλων των φημών για την επιστροφή σου στον Άγιαξ είναι σωστές, τότε δείχνεις ακόμα περισσότερο ότι είσαι ηλίθιος. Ακόμα κι αν ήταν αλήθεια, είσαι σχιζοφρενής», γράφουν στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του Άγιαξ.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι θεωρούν ακατανόητο ότι ο Άγιαξ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σνάιντερ για να αποτελέσει μέρος του προπονητικού επιτελείου, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την κακή σχέση μεταξύ των οπαδών και του πρώην παίκτη. «Φυσικά, υπάρχει μια κατάσταση που καταδικάζουμε: Την άφιξη αυτού του καθάρματος. Ένας σπουδαίος παίκτης του Άγιαξ (Ρίνους Μίχελς), είπε κάποτε: "Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος". Αν έρθει ο Σνάιντερ, τότε θα έχουμε πόλεμο».