Εξαλλος ο Φαριόλι με την διαρροή της ενδεκάδας του Άγιαξ πριν τη Χέρενφεν

Φραντσέσκο Φαριόλι

i

©Intime

Εξαλλος ο Φαριόλι με την διαρροή της ενδεκάδας του Άγιαξ πριν τη Χέρενφεν

Κώστας Τόπας 09:39 - 12.08.2024

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φραντσέσκο Φαριόλι κάθε άλλο παρά χαρούμενος είναι που η ενδεκάδα του Αίαντα για τον αγώνα με την Χέρενφεν διέρρευσε στα κοινωνικά δίκτυα, λίγες ώρες πριν το ματς.

Λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για τον γ' προκριματικό του Europa League, ο Άγιαξ νίκησε δύσκολα τη Χέρενφεν με 1-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Eredivisie και μπήκε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι έκανε έξι αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το προ τριών ημερών πρώτο ματς με τους «πράσινους», φρεσκάροντας την ενδεκάδα του «Αίαντα», ο οποίος έφτασε στο τρίποντο χάρη στο γκολ του Χίνσον στο 45' από ασίστ Χοντς.

Το γεγονός ότι ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να προχωρήσει σε ροτέισον, ενόψει Παναθηναϊκού, έκανε έξαλλο τον Φαριόλι, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χέρενφεν, εξέφρασε τα παράπονά του.

«Αυτό είναι μέρος του ταξιδιού στο οποίο βρισκόμαστε. Δεν είναι η πρώτη φορά που απόρρητες πληροφορίες φτάνουν στα ΜΜΕ. Συνέβη κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεών μου και ξανά τώρα. Πρέπει να διερευνήσουμε προσεκτικά πώς αυτό είναι δυνατό», είπε ο Φαριόλι στη συνέντευξη Τύπου.

«Η οργάνωση του αντιπάλου ήταν καλή, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη. Χτίζουμε μια νέα ιστορία και δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού ερχόμαστε. Αυτό που κάνουν αυτοί οι παίκτες είναι εκπληκτικό. Η έντασή τους και η ορμή τους για απόδοση. Είμαστε ακόμα μακριά από την τελειότητα, αλλά υπάρχει πολλή πείνα και καλή ενέργεια. Πρέπει να βελτιωθούμε από εκεί», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεων του.

«Αποκτάμε αυτοπεποίθηση, αλλά υπάρχει και κάποιο πρόβλημα από αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν. Είναι φυσιολογικό στην αρχή μιας διαδικασίας τα πράγματα να μην κυλούν ομαλά αμέσως. Αύριο έχουμε μέρα ξεκούρασης και μετά προετοιμαζόμαστε για έναν μεγάλο αντίπαλο (τον Παναθηναϊκό, εκδ.) που έχει μια εβδομάδα να προετοιμαστεί. Τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό», κατέληξε ο Φαριόλι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!