Οριστικά στην Cosmote TV ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ
i

© Intime

Οριστικά στην Cosmote TV ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ

Sportal newsroom 15:46 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 14.08.2024

Τα δικαιώματα για την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του Παναθηναϊκου με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ κατέληξαν τελικά στην Cosmote TV που θα μεταδώσει τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (15/8).

Μετά την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πεμπτης (15/8, 21:15) θα αντιμετωπίσει στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ για το δεύτερο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης τελικά κατέληξαν στην Cosmote TV, παρά τις αρχικές αμφιβολίες και τα διαδικαστικά ζητήματα που τελικά ξεπεράστηκαν. Έτσι, η συνδρομητική πλατφόρμα θα αναλάβει δράση και μάλιστα πέραν από αυτή καθ' αυτή την ζωντανή αναμέτρηση, θα προβληθούν Pre Game και Post Game εκπομπές.

Το πρόβλημα που είχε προκύψει, σχετιζόταν με την καθυστέρηση της συμφωνίας της Cosmote TV με την εταιρία που κατέχει τα δικαιώματα στην Ολλανδία. Τελικά, δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια διαφοροποίηση ή να εμπλακεί ένα άλλο κανάλι (π.χ. ο ΣΚΑΪ όπως αρχικά... ακούστηκε) καθώς οι δύο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τη «μάχη» του για την πρόκριση κι αν τα καταφέρει θα βρεθεί στα Play offs της διοργάνωσης και εκεί θα συναντήσει την πολωνική Γιαγκελόνια, ενώ αν αποκλειστεί από τους Ολλανδούς θα εμφανιστεί στα Play offs του Conference League -χωρίς ακόμα να ξέρει τον αντίπαλό του σε αυτή την περίπτωση.