Τρομερό βίντεο: Ο Μπρόμπεϊ του Άγιαξ απελπισμένος στο κέντρο του γηπέδου λέει στους συμπαίκτες ότι δεν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι!
i

© IMAGO / BSR Agency

Τρομερό βίντεο: Ο Μπρόμπεϊ του Άγιαξ απελπισμένος στο κέντρο του γηπέδου λέει στους συμπαίκτες ότι δεν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι!

Sportal newsroom 15:59 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 16.08.2024

Ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ δεν είχε την απαιτούμενη ψυχολογία χάνοντας δύο πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα του αγώνα του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό.

Τα 34 πέναλτι που εκτελέστηκαν στην συγκλονιστική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» έγραψαν μία απίθανη ιστορία. Η ρώσικη ρουλέτα, που κρίθηκε μετά από 28 λεπτά, ήταν ένα τρομερό roller coaster συναισθημάτων και σπουδαίων στιγμών που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

Οι ωραίοι που έγιναν... μοιραίοι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που έχασαν, μεν, πέναλτι αλλά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα τους συνέθεσαν ένα τρομερό παζλ, σε ένα ματς που θα μνημονεύεται για χρόνια. Ένας από τους παίκτες που απώλεσαν όχι ένα, αλλά δύο πέναλτι στη διαδικασία ήταν ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είχε, αρχικά, την ευκαιρία να τελειώσει τη διαδικασία υπέρ του Άγιαξ αφού εκτελούσε τελευταίος για την ολλανδική ομάδα στην πρώτη πεντάδα και το σκορ ήταν 4-4 μετά το εύστοχο πέναλτι του Μλαντένοβιτς (ο Πασβίρ είχε αποκρούσει το πρώτο πέναλτι του Μαντσίνι). Ωστόσο, ο Ντραγκόβσκι απέκρουσε την εκτέλεση του επιθετικού του «Αίαντα» και έδωσε παράταση στη διαδικασία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ φαίνεται ότι επηρεάστηκε σημαντικά από την απώλεια του πέναλτι. Το σκορ ήταν 12-12 και ο Πασβίρ απέκρουσε την εκτέλεση του Μλαντένοβιτς δίνοντας και πάλι την ευκαιρία στον 22χρονο να τελειώσει τη διαδικασία. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα άουτ δίνοντας νέα - μικρή - παράταση στη διαδικασία.

Μετά την απώλεια του δεύτερου πέναλτι ο τηλεοπτικός φακός έδειξε τον νεαρό Ολλανδό να ομολογεί στους συμπαίκτες του. «Σας το είπα να εκτελέσει άλλος», έλεγε ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, βέβαια, δεν έγινε μοιραίος για τον Άγιαξ παρά τη διπλή απώλεια στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Πασβίρ απέκρουσε την εκτέλεση του Βιλένα και στη συνέχεια ο Γκάι ευστόχησε δίνοντας την πρόκριση στον Άγιαξ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετά την πρώτη πεντάδα, θα μπορούσε να υπάρξει αλλαγή κάποιου εκτελεστή. Το έκανε, άλλωστε, ο Άγιαξ στο πέναλτι που ήταν να χτυπήσει ο Τζόρνταν Χέντερσον και τελικά το εκτέλεσε ο Αντόν Γκάι, που ευστόχησε και έδωσε την πρόκριση στην ολλανδική ομάδα.