Για την υπέρβαση στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός
i

©Intime

Για την υπέρβαση στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:48 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 15.08.2024

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ (1-0) ψάχνει απόψε (15/08, 21:15) την ανατροπή κόντρα στον Άγιαξ προκειμένου να προκριθεί στα playoffs του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το βράδυ της Πέμπτης (15/8, 21:15, Cosmote Sport 2) την πρόκριση στα playoffs του Europa League απέναντι στον Άγιαξ στη «Johan Cruijff Arena».

Οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League. Να αναφέρουμε ότι ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στον γύρο των playoffs του Europa League την Γιαγκελόνια κι ο ηττημένος θα βρει απέναντί του τη Λανς στα playoffs του Conference League.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Ντιέγκο Αλόνσο φαίνεται πως θα προχωρήσει σε μία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που επέλεξε στο πρώτο ματς. Αυτή θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης αντί του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άγιαξ: Πάσβιρ, Ρενσχ, Σούταλο, Μπαας, Χάτο, Χέντερσον, Φιτς-Τζιμ, Τέιλορ, Μπέργκχαους, Άκπομ, Φορμπς

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!