Στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση του Άγιαξ - Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Άγιαξ

i

©Intime

Στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση του Άγιαξ - Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 10:20 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 13.08.2024

Ητηλεοπτική μετάδοση του Άγιαξ - Παναθηναϊκός βρίσκεται στον «αέρα». Τι ακριβώς συμβαίνει με την COSMOTE TV και την εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης στην Ολλανδία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και παρότι πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες (ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο) γνώρισε την ήττα με 1-0.

Πλέον, το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί στην Ολλανδία την επόμενη Πέμπτη (15/8, 21:15).

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 12.08.2024

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη

Ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει άμεση ανάμειξη στις μεταγραφικές υποθέσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ετσι, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ολλανδία εκεί όπου σκοπεύει να τα δώσει όλα για όλα, προκειμένου να εξασφαλίσει παρουσία στα playoffs του UEFA Europa League.

Ωστόσο, η τηλεοπτική μετάδοση του Άγιαξ - Παναθηναϊκός βρίσκεται στον «αέρα». Κι αυτό διότι η συμφωνία μεταξύ της COSMOTE TV και της εταιρείας που κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης στην Ολλανδία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

23:27 - 08.08.2024

Τα highlights του Παναθηναϊκός - Άγιαξ

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Άγιαξ.

Παρ' όλα αυτά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο αυτή η συμφωνία να επιτευχθεί εντός των επόμενων 24 ωρών. Για την ώρα όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει σε οριστικό «deal» κι έτσι η μετάδοση της εν λόγω αναμέτρησης βρίσκεται στον «αέρα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!