Πότε είναι η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στην Ολλανδία
i

© Intime

Πότε είναι η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στην Ολλανδία

Sportal newsroom 23:02 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 08.08.2024

Η πρώτη «μάχη» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άγιαξ στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε και πλέον η πρόκριση για τα playoffs του Europa League θα κριθεί στη ρεβάνς της Ολλανδίας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και παρότι πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες (ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο) γνώρισε την ήττα με 1-0.

Πλέον, το Τριφύλλι στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί στην Ολλανδία την επόμενη Πέμπτη (15/8, 21:15).

Άτυχος, άστοχος και πάει στο Άμστερνταμ για το θαύμα ο Παναθηναϊκός
EUROPA LEAGUE

22:58 - 08.08.2024

Άτυχος, άστοχος και πάει στο Άμστερνταμ για το θαύμα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρίες, την ένταση και την ενέργεια για να μην χάσει από τον Άγιαξ, όμως δεν είχε γκολ όπως ο Μπεργκχαούς στο 28'. Δοκάρι είχε ο Μπακασέτας στο 44', εξαιρετικοί οι Τζούρισιτς και Αράο.

Αλόνσο: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί και όλα είναι ανοιχτά»

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρίες, την ένταση και την ενέργεια για να μην χάσει από τον Άγιαξ, όμως δεν είχε γκολ όπως ο Μπεργκχαούς στο 28', με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε, αλλά υπάρχουν ακόμα πιθανότητες για πρόκριση για τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αναμφίβολα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Στο πρώτο ημίωρο δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Αλλά από εκεί και πέρα περάσαμε στην αντεπίθεση. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε.

Είμαστε ακόμα ζωντανοί και όλα είναι ανοιχτά. Όλα μπορούν να συμβούν. Θα ψάξουμε το αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ και από εκεί και πέρα θα το πολεμήσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!