Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τον Άγιαξ - Εκτός αποστολής ο Σπόραρ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τον Άγιαξ - Εκτός αποστολής ο Σπόραρ

Γιώργος Σακελλαρίου 20:04 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 15.08.2024

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο έχει στην αρχική ενδεκάδα τον Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να κάνει μία υπέρβαση.

Ν' αποκλείσει τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ μετά την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς και αυτή όπως αναμενόταν είναι στη θέση του φορ. Στην κορυφή της επίθεσης αντί του Γερεμέγεφ θα παίξει ο Ιωαννίδης.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης παραμένει ο Μαντσίνι. Ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον Ιωαννίδη και ο Τζούριτσιτς θα παίξει αριστερά.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Αράο, Τσέριν, ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές στην αμυντική τετράδα. Δεξί μπακ θα είναι ο Κώτσιρας, αριστερά θα βρίσκεται ο Μλαντένοβιτς και στόπερ θ' αγωνιστούν οι Ίνγκασον, Γεντβάι. Στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Ντραγκόβσκι.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Εκτός ο Σπόραρ

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν βρίσκεται ο Αντράζ Σπόραρ.

Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα κι έτσι ο Αλόνσο τον απέκλεισε και την θέση του πήρε ο Νταμπίζας.

Στον πάγκο του τριφυλλιού λοιπόν βρίσκοναι οι Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ζέκα, Τετέ, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γερεμέγεφ, Κάτρης, Βιλένα, Νταμπίζας.

Η ενδεκάδα του Άγιαξ

Με 4-3-3 θα παραταχθεί, όπως αναμενόταν, ο Άγιαξ.

Ο Φαριόλι έχει τον Πασβίρ στο τέρμα, δεξί μπακ θα είναι ο Ρεντς και αριστερά ο Χάτο. Στόπερ θα παίξουν οι Σούταλο, Μπας.

Στα χαφ θα είναι οι Φιτζ-Γιμ, Χέντερσον, Τέιλορ και στην επίθεση οι Φορμπς, Μπεργκχάους και Άκπομ.

Η διάταξη των Ολλανδών

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!