Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Γουϊνέας: «Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον Αγκιμπού Καμαρά να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς»

Ο Αγκιμπού Καμαρά

i

© Intime

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Γουϊνέας: «Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον Αγκιμπού Καμαρά να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς»

Sportal newsroom 10:20 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 11.07.2024

Μέσω ανακοίνωσής της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γουϊνέας υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός άσκησε «βέτο», για την παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δίχως τον Αγκιμπού Καμαρά θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες η ομάδα ποδοσφαίρου της Γουϊνέας, αφού ο Ολυμπιακός δεν έδωσε το «οκ» για την παρουσία του. Αυτό γνωστοποίησε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, η «FGF» τόνισε πως έλαβε email από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του οποίου διευκρινιζόταν πως ο παίκτης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Παρίσι. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος του Πειραιά δεν ήταν ο μόνος που δεν επέτρεψε σε ποδοσφαιριστή του να αγωνιστεί, αφού ακόμα εννέα ομάδες - μεταξύ των οποίων η Λιλ, η Λανς και η Βικτόρια Πλζεν - δεν έδωσαν το πράσινο φως.

Ολυμπιακός και Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για Κάρμο - Άρνηση του παίκτη για μεταγραφή στην Ελλάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:42 - 10.07.2024

Ολυμπιακός και Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για Κάρμο - Άρνηση του παίκτη για μεταγραφή στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός και η Πόρτο τα βρήκαν σε όλα όσον αφορά την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του. Κάπως έτσι, η υπόθεσή του κλείνει οριστικά για τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Ο προπονητής της Εθνικής, Κάμπα Ντιαουάρα, έκανε μια αλλαγή στη λίστα των παικτών που επιλέχθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Αποκλεισμένος από τον Ολυμπιακό, ο Αγκιμπού Καμαρά αντικαθίσταται από τον Σεκού Τιντιανί Μπανγκούρα.

Ο μέσος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα πάει τελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Με email που έστειλε στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γουινέας, ο ελληνικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι δεν θα αφήσει ελεύθερο τον πρώην παίκτη των Elephants of Coléah

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, η Γουινέα βρίσκεται στον όμιλο Α μαζί με τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νέα Ζηλανδία στη φάση των ομίλων».

Επίσημο: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Στέβαν Γιόβετιτς

Ο Στέβαν Γιόβετιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Έπειτα από ένα σύντομο - αλλά πετυχημένο - πέρασμα από την Ελλάδα, ο Στέβαν Γιόβετιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Μαυροβούνιος αποχαιρέτησε το πρωί τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι λίγες ώρες αργότερα γνωστοποίησαν και επίσημα πως ο επιθετικός αποχωρεί.

Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησης, οι Πειραιώτες τόνισαν πως ο 34χρονος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στο κλαμπ. «Ευχαριστούμε, Στέβαν Γιόβετιτς. Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!», ανέφερε στο ποστάρισμά του ο σύλλογος.