Ατομική προπόνηση για τον Κέιν πριν από το παιχνίδι με την Ελλάδα
i

©imago

Ατομική προπόνηση για τον Κέιν πριν από το παιχνίδι με την Ελλάδα

Δημήτρης Χούπης 17:54 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 08.10.2024

Λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ελλάδα, ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» Χάρι Κέιν έκανε ατομική προπόνηση καθώς ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

Ατομική προπόνηση έκανε ο Χάρι Κέιν λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ελλάδα. Ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» είχε αποκομίσει τραυματισμό από το ματς της Μπάγερν με την Άιντραχτ την περασμένη Κυριακή (6/10), προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις της Αγγλίας.

Οι εξετάσεις του 31χρονου έδειξαν ότι είναι «καθαρός», ωστόσο ο Κέιν δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αφού έκανε ατομικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Εθνική. Υπενθυμίζεται ότι η Αγγλία έχει ακόμα τρεις απουσίες, τον Έζρι Κόνσα, τον Μόργκαν Γκιμπς - Γουάιτ και τον Κόμπι Μαϊνού, με τον προσωρινό προπονητή των «Τριών Λιονταριών» να μην καλεί αντικαταστάτες.

Οι πιθανότητες της Ελλάδας να βρεθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2026
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

16:53 - 08.10.2024

Οι πιθανότητες της Ελλάδας να βρεθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2026

Σύμφωνα με τη σελίδα που ασχολείται με τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο η Ελλάδα έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026. Έτσι ώστε να έχει καλύτερη κλήρωση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την άλλη και η Εθνική θα έχει την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κάλεσε άλλον παίκτη στη θέση του, με τους Παυλίδη και Δουβίκα να είναι οι δύο πιθανοί αντικαταστάτες του επιθετικού των Πρασίνων.

Κοντά στο sold out τα εισιτήρια των Ελλήνων οπαδών στο Γουέμπλεϊ

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν δυναμική παρουσία στο Γουέμπλεϊ για το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Nations League. Πιο αναλυτικά, η Εθνική πήρε 4.600 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν, αφού έχουν ήδη φύγει 4.300.

Παράλληλα λέγεται ότι εκτός από τους οργανωμένους φίλαθλους, αναμένεται να είναι και αρκετοί διάσπαρτοι, κάτι που σημαίνει ότι στο Γουέμπλεϊ μπορεί να βρεθούν πάνω από 5.000 Έλληνες οπαδοί για να δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.