Παυλίδης: «Δεν με ένοιαζε το σκορ παίξαμε για έναν Έλληνα 100%, τον Μπάλντοκ»

Ο Παυλίδης αφιέρωσε τη νίκη στον Μπάλντοκ.

i

©intime

Παυλίδης: «Δεν με ένοιαζε το σκορ παίξαμε για έναν Έλληνα 100%, τον Μπάλντοκ»

Γιώργος Σακελλαρίου 00:19 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 11.10.2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αφιέρωσε φυσικά τη νίκη στον Τζορτζ Μπάλντοκ και σχολίασε ότι δεν ένοιαζε κανέναν το ματς, παρά να παίξουν για τον αδικομαχαμένο συμπαίκτη τους.

Οι διεθνείς πήραν μία τεράστια νίκη στην Αγγλία.

Άλωσαν το Γουέμπλεϊ κι αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους, τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Μόνο αυτό τους ένοιαζε. Ενδεικτικές οι δηλώσεις του Παυλίδη, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης. Ο Έλληνας φορ ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την επική νίκη:

«Όλων των παιδιών η σκέψη ήταν στον Γιώργο. Παίξαμε γι αυτόν. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν μας ένοιαζε το σκορ, μόνο πως παίζαμε για εκείνον. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του. Ο Γιώργος πάντα έδινε την ψυχή του για εμάς. Ανατρίχιασα στο ενός λεπτού σιγής. Τα λόγια είναι περιττά.

Θα ήταν ένας ωραίος αγώνας, αλλά λόγω της περίστασης δεν μπορείς να τον ευχαριστηθείς. Αυτός ο αγώνας θα μείνει στην ιστορία γιαα τον Γιώργο. Ήταν 50% Έλληνας και 50% Άγγλος, όμως εκείνος ένιωθε 100% Έλληνας. Ελπίζω να μας έβλεπε από εκεί ψηλά».

Ξέσπασε μετά το ματς ο Μπακασέτας: «Κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν την τραγωδία με αστειότητες και υπονοούμενα»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:15 - 11.10.2024

Ξέσπασε μετά το ματς ο Μπακασέτας: «Κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν την τραγωδία με αστειότητες και υπονοούμενα»

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν συγκράτησε την οργή του με αφορμή ορισμένα ρεπορτάζ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και μετά το Αγγλία - Ελλάδα ξέσπασε κατά ορισμένων δημοσιογράφων.

Για τον βουβό πανηγυρισμό: «Όλη η μέρα ήταν βουβή, ακόμη και τώρα. Νικήσαμε και δεν το χαιρόμαστε πραγματικά. Μία εικόνα 1000 λέξεις, δεν υπάρχουν λόγια και δεν έχω κάτι να πω».

Για το αν κοιμήθηκαν με τα τραγικά νέα: «Όσο μπορέσαμε, για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε τα πάντα για τον Τζορτζ».