Απών από την προπόνηση Κέιν και Γκρίλις κι ανησυχία στην Αγγλία ενόψει Ελλάδας

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Αγγλίας - Φωτ. IMAGO

Απών από την προπόνηση Κέιν και Γκρίλις κι ανησυχία στην Αγγλία ενόψει Ελλάδας

Κώστας Τόπας 14:42 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 09.10.2024

Ο Κέρτις Τζόουνς και ο Τίνο Λιβραμέντο προστέθηκαν στην αποστολή της Αγγλίας του Λι Κάρσλεϊ, καθώς ο Χάρι Κέιν και ο Τζακ Γκρίλις δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη (09/10), μία ημέρα πριν το ματς με την Ελλάδα (10/10, 21:45)

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Κέρτις Τζόουνς και ο Τίνο Λιβραμέντο της Νιουκάστλ ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, ενόψει των προσεχών αγώνων με την Ελλάδα και τη Φινλανδία. Η παρουσία τους αναπλήρωσε την απουσία των Χάρι Κέιν και Τζακ Γκρίλις, που δεν παρευρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας της Τετάρτη (09/09).

Ο επιθετικός της Μπάγερν, Χάρι Κέιν δεν προπονήθηκε καθώς συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό των «Τριών Λιονταριών». Υπάρχουν ανησυχίες ότι ο 31χρονος φορ δεν είναι πλήρως σε καλή κατάσταση, αφού τραυματίστηκε στον πιο πρόσφατο αγώνα των Βαυαρών στην Bundesliga, πριν χάσει την προπόνηση της Αγγλίας την Τρίτη αλλά και σήμερα (09/10). Ο Γκρίλις, από την άλλη, έχει ένα μικρό χτύπημα και έμεινε εκτός προπόνησης προληπτικά.

Ο Λι Κάρλσλεϊ έχει ήδη δεχθεί ένα πλήγμα με τους Κόμπι Μάινο, Έρζα Κόνσα και Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην αποστολή της Αγγλίας, λόγω τραυματισμών.

Τα «Τρία Λιοντάρια» κέρδισαν και τους δύο αγώνες του UEFA Nations League του περασμένου μήνα και ελπίζουν να συνεχίσουν το τέλειο ξεκίνημά τους για τη σεζόν 2024-25 αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από το ματς με την Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (10/10, 21:45) στο «Γουέμπλεϊ».

Υπενθυμίζεται ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο Nations League. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλέον στον πάγκο της η «γαλανόλευκη» πρώτα χρονικά επικράτησε της Φινλανδίας με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι έπειτα νίκησε την Ιρλανδία με 2-0 στο Aviva Stadium.

Με αυτόν τον τρόπο έφθασε τους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League, μαζί με την Αγγλία.