Αυτό είναι το μυστικό «όπλο» της Αγγλίας για τη μάχη με την Ελλάδα

Ο Λι Κάρσλεϊ και οι παίκτες της Αγγλίας στην προπόνηση

Αυτό είναι το μυστικό «όπλο» της Αγγλίας για τη μάχη με την Ελλάδα

Κώστας Τόπας 10:53 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 10.10.2024

Ο Λι Κάρσλεϊ εισήγαγε ένα «επαναστατικό όπλο» στην προπόνηση της Αγγλίας, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη με την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ» (10/10, 21:45) στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ».

Μία σπουδαία μάχη δίνει το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς καλείται να πάρει το «διπλό» στο «Γουέμπλεϊ», με σκοπό να αποκομίσει ένα τρίποντο που θα τη φέρει στην κορυφή του ομίλου.

Τα «Τρία Λιοντάρια» κέρδισαν και τους δύο αγώνες του UEFA Nations League του περασμένου μήνα και ελπίζουν να συνεχίσουν το τέλειο ξεκίνημά τους για τη σεζόν 2024-25 αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από το ματς με την Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (10/10, 21:45) στο «Γουέμπλεϊ».

Ενόψει της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, ο Λι Κάρσλεϊ εισήγαγε ένα «επαναστατικό όπλο» στην προπόνηση της Αγγλίας, λίγες ώρες πριν τη «μάχη». Η «Sun» αναφέρει ότι υπηρεσιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών» εξόπλισε το προπονητικό με «έλκηθρα έλξης», τα οποία χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη δύναμης στους παίκτες.

Λέγεται ότι χρησιμοποιούνται για τη συνολική προετοιμασία και βοηθούν επίσης και στην ανάπτυξη της ταχύτητας και της επιτάχυνσης. Η συσκευή λέγεται επίσης ότι έχει παρόμοια επίδραση με αυτή μιας πρέσας πάγκου, δεδομένων των δυνάμεων που χρησιμοποιούνται για την ώθησή της.

Το κόστος των συγκεκριμένων συσκευών ξεπερνάει τα 2.500 ευρώ, με τους αρχηγούς της Αγγλίας να αισθάνονται ξεκάθαρα ότι η επένδυση αξίζει τον κόπο, καθώς τα «Τρία Λιοντάρια» συνεχίζουν την προσπάθειά τους για μια πρόωρη επιστροφή στη League A του Nations League.

Ο Κάρσλεϊ είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον ρόλο του μόνιμου προπονητή, με αναφορές να εμφανίζονται νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η FA δεν έχει ακόμη μιλήσει με πιθανούς διαδόχους μετά την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ πριν από σχεδόν τρεις μήνες.

Ο Σάουθγκεϊτ παραιτήθηκε από τον ρόλο του μετά το Euro 2024, με τον Κάρσλεϊ να ηγείται της Αγγλίας στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 - και ενδεχομένως μέχρι το τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.