Εξαλλοι οι οπαδοί της Αγγλίας με δύο παίκτες που δεν «έπρεπε να ξεκινήσουν βασικοί» κόντρα στην Ελλάδα

Λι Κάρσλεϊ - Αγγλία

Εξαλλοι οι οπαδοί της Αγγλίας με δύο παίκτες που δεν «έπρεπε να ξεκινήσουν βασικοί» κόντρα στην Ελλάδα

Κώστας Τόπας 12:43 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 11.10.2024

Οι οπαδοί της Αγγλίας ήταν έξαλλοι με την απόδοση δύο συγκεκριμένων παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (10/10) στο «Γουέμπλεϊ».

Μία τρομερή Εθνική ομάδα, που πραγματοποίησε μία ασύλληπτη εμφάνιση νίκησε στο 94' την Αγγλία με 2-1 στο Γουέμπλεϊ χάρη σε δύο γκολάρες του Παυλίδη και αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στο πρώτο ημίχρονο στο «Γουέμπλεϊ», η Ελλάδα είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα, αλλά η Αγγλία κράτησε το μηδέν. Τελικά, οι παίκτες του Λι Κάρσλεϊ έμειναν άναυδοι από το γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 49ο λεπτό. Ο φορ της Μπενφίκα και οι υπόλοιποι παίκτες της «γαλανόλευκης» απέτισαν φόρο τιμής στον Μπάλντοκ υψώνοντας στον αέρα το μαύρο περιβραχιόνιο και τη φανέλα του.

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια πριν από το ματς με την Αγγλία (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:43 - 11.10.2024

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια πριν από το ματς με την Αγγλία (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας πριν από το παιχνίδι με την Αγγλία έβγαλε μια ανατριχιαστική ομιλία στα αποδυτήρια, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμήσουν τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Αγγλία πίεσε για την ισοφάριση και ανταμείφθηκε στα τελευταία λετπά, χάρη στο καλό τελείωμα του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 88ο λεπτό. Ωστόσο, η Ελλάδα δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 94' ο Παυλίδης χάρισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στον όμιλο της League B του Nations League.

Αντιδρώντας στα social media, οι οπαδοί της Αγγλίας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με τον Φιλ Φόντεν και τον Άντονι Γκόρντον.

Ένας οπαδός είπε: «Γιατί ο Φόντεν συνεχίζει να έχει ευκαιρίες να ξεκινήσει για την Αγγλία; Ποτέ δεν είχε καλή εμφάνιση, αλλά ανταμείβεται πάντα ως βασικός. Δεν θα έπρεπε καν να είναι στην ομάδα».

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Ο Φόντεν δεν πρέπει να ξεκινήσει ξανά για την Αγγλία μέχρι να το αξίζει». Ένας τρίτος οπαδός των «Τριών Λιονταριών» πρόσθεσε: «Ο Γκόρντον δεν έπρεπε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, λυπάμαι».

Ένας άλλος οπαδός είπε: «Δεν μπορώ να θυμηθώ το τελευταίο καλό παιχνίδι που είχε ο Φόντεν για την Αγγλία».

Τελικά, ο Γκόρντον πέρασε στον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Λι Κάρσλεϊ αντικατέστησε τον εξτρέμ της Νιουκάστλ με τον Όλι Γουότκινς. Οπως επίσης και ο Φόντεν αντικαταστάθηκε από τον Ντομινίκ Σολάνκε.