Η έξαλλη αντίδραση του Φόντεν για μία πάσα του Ράις κόντρα στην Ελλάδα (vid)

Ο Φιλ Φόντεν και ο Ντέκλαν Ράις

Η έξαλλη αντίδραση του Φόντεν για μία πάσα του Ράις κόντρα στην Ελλάδα (vid)

Κώστας Τόπας 12:49 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 13.10.2024

Εξαλλος έγινε ο Φιλ Φόντεν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αγγλίας με την Ελλάδα, είδε τον Ντέκλαν Ράις να γυρίζει την μπάλα προς τα πίσω, ενώ είχε αμέτρητες επιλογές μπροστά του.

Η Ελλάδα έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Ο Παυλίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό αλλά ο Μπέλιγχαμ ισοφάρισε με ωραίο σουτ στο 87'. Ωστόσο οι Έλληνες διεθνείς είχαν απάντηση, αφού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραραν με τον Παυλίδη και η Εθνική πήρε αυτό το τεράστιο τρίποντο.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που η «γαλανόλευκη» επικράτησε των «Τριών Λιονταριών» πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τρομερό επίτευγμα, που σήμερα την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Στόχος πλέον είναι το 4Χ4 αυτή τη φορά κόντρα στην Ιρλανδία το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45) στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οσον αφορά το ματς με την Αγγλία, ο Κάρσλεϊ παρέταξε τους Φιλ Φόντεν, Άντονι Γκόρντον, Μπουκάγιο Σάκα και Κόουλ Πάλμερ στην επίθεση. Ωστόσο, η απόδοση του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι τέθηκε στο μικροσκόπιο από τους οπαδούς της Αγγλίας.

Μια στιγμή του Φόντεν, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελλάδα έχει γίνει viral στα social media και έχει πυροδοτήσει συζητήσεις μεταξύ οπαδών πολλών ομάδων της Premier League. Το βίντεο δείχνει τον μέσο της Άρσεναλ, Ντέκλαν Ράις, για την απροθυμία του να παίξει μια πάσα προς τα εμπρός. Αντίθετα, ο Ράις παίζει μια πάσα προς τα πίσω στον Λίβαϊ Κόλγουιλ, κάτι που ωθεί τον Φόντεν να δείξει εμφανώς την απογοήτευσή του.

Μιλώντας μετά την ήττα, ο Κάρσλεϊ πήρε την ευθύνη για την εφαρμογή μιας... πειραματικής ενδεκάδας.

«Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς. Είναι απογοητευτικό. Πειραματιστήκαμε και δεν μας βγήκε σε καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά.