Η ενδεκάδα της Εθνικής για το ματς με την Αγγλία
i

©intime

Η ενδεκάδα της Εθνικής για το ματς με την Αγγλία

Βασίλης Μοιρώτσος 20:35 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 10.10.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Παυλίδη. Αριστερό μπακ ο Γιαννούλης, λόγω της απουσίας του Τσιμίκα.

Η Εθνική δίνει απόψε έναν σπουδαίο αγώνα, αλλά προέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα. Μετά την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, εκτός αποστολής τέθηκε και ο άρρωστος Τσιμίκας. Έτσι, την θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, λοιπόν, η γαλανόλευκη φιλοξενείται στο θρυλικό Γουέμπλεϊ από την πανίσχυρη Αγγλία, φιναλίστ του πρόσφατου Euro.

Η Εθνική επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ έπειτα από 30 χρόνια – Το ιστορικό ματς τον Οκτώβριο του 2001 και η χρυσή ανάμνηση του Τσιμίκα
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:00 - 10.10.2024

Η Εθνική επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ έπειτα από 30 χρόνια – Το ιστορικό ματς τον Οκτώβριο του 2001 και η χρυσή ανάμνηση του Τσιμίκα

Η Ελλάδα πριν από 23 χρόνια παραλίγο να αφήσει την Αγγλία εκτός του Μουντιάλ του 2022. Η παράδοση με τα «λιοντάρια» και η ανάμνηση του Τσιμίκα.

Ο τεχνικός της Εθνικής Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε στα χαφ τον Κουρμπέλη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι φυσικά ο Βαγγέλης Παυλίδης. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχουν τεράστιες εκπλήξεις.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, δεξί μπακ θα είναι ο Ρότα κι αριστερό ο Γιαννούλης.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, ενώ στα χαφ θα παίξουν οι Σιώπης, Κουρμπέλης. Δύο παίκτες σαφώς πιο αμυντικογενείς από τους Μάνταλο, Ζαφείρη.

Αριστερά στην επίθεση θα είναι ο φορμαρισμένος Τζόλης, δεξιά ο Μασούρας και ο Μπακασέτας θ' αγωνιστεί πίσω από τον Παυλίδη.

Δείτε την ενδεκάδα της Εθνικής και τους παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο.