Νούμερο 1 στις τάσεις του βρετανικού Youtube τα στιγμιότυπα από το Αγγλία - Ελλάδα, σχεδόν ένα εκατομμύριο views μέσα σε 24 ώρες

Ο Παυλίδης στο Αγγλία - Ελλάδα

i

© Intime

Νούμερο 1 στις τάσεις του βρετανικού Youtube τα στιγμιότυπα από το Αγγλία - Ελλάδα, σχεδόν ένα εκατομμύριο views μέσα σε 24 ώρες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:27 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 12.10.2024

Το πιο ανερχόμενο βίντεο στο αγγλικό Youtube έχει γίνει εκείνο των στιγμιότυπων του αγώνα Αγγλία - Ελλάδα, φτάνοντας το ένα εκατ. views μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Ένα μυθικό βράδυ ήταν εκείνο της 10ης Οκτωβρίου, τότε που στο Γούεμπλεϊ η Ελλάδα έγραψε λαμπρή ιστορία. Στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς νίκησαν την Αγγλία και πήραν για πρώτη φορά «διπλό» στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Φυσικά αυτό από μόνο του θα μπορούσε να αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, όμως ο τρόπος που ήρθε αυτή η επικράτηση ήταν που την έκανε ακόμα πιο ιστορική. Σε ένα ματς με τρία ακυρωθέντα τέρματα για τη «γαλανόλευκη», με απομάκρυνση προσπάθειας πάνω στη γραμμή και με ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε, η Ελλάδα τελικά πήρε το τρίποντο χάρη στο buzzer - beater του Παυλίδη.

Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η Εθνική εκφράζει τον Έλληνα οπαδό, ωραία η πρόκληση να δώσουμε συνέχεια στη νίκη επί της Αγγλίας»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:47 - 12.10.2024

Γιοβάνοβιτς: «Αυτή η Εθνική εκφράζει τον Έλληνα οπαδό, ωραία η πρόκληση να δώσουμε συνέχεια στη νίκη επί της Αγγλίας»

Δηλώσεις εν όψει του Ελλάδα - Ιρλανδία παραχώρησε ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς και ο ίδιος στάθηκε στο ματς με την Αγγλία, αλλά και τους υποστηρικτές της «γαλανόλευκης».

Εντός των συνόρων, τόσο τα highlights της Nova όσο και αυτά του Αlpha μπήκαν στις τάσεις του ελληνικού Youtube. Αφενός, εκείνα του συνδρομητικού ξεπέρασαν τα 500 χιλ. πριν καν συμπληρωθεί μία μέρα, ενώ εκείνα του ελεύθερου καναλιού τα 50 χιλ. Η κατάσταση, λοιπόν, είναι πάνω - κάτω ίδια και στην Αγγλία, με τα στιγμιότυπα του αγώνα να αποτελούν το πιο ανερχόμενο βίντεο σε όλο το αγγλικό Youtube.

Συγκεκριμένα, το ITV ανέβασε τις κορυφαίες στιγμές του αγώνα Αγγλία - Ελλάδα την Παρασκευή (11/10) και μέχρι να συμπληρωθούν 24 ώρες πάνω από 900 χιλ. χρήστες είχαν μπει στο βίντεο. Αυτό έφερε τον τίτλο: «Αφιερωμένη στον Μπάλντοκ η νίκη που πέτυχε η Ελλάδα εναντίον της Αγγλίας».

© PS Youtube

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι στα σχόλια ασκούσαν κριτική σε παίκτες και Κάρσλεϊ, τονίζοντας πως η «γαλανόλευκη» άξιζε να πετύχει περισσότερα γκολ. Παράλληλα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μπάλντοκ.

Θυμίζουμε πως στο εν λόγω παιχνίδι η Ελλάδα πανηγύρισε τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Παυλίδης. Παράλληλα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είδε να του ακυρώνονται τρία τέρματα, καθώς και μία προσπάθεια του Μπακασέτα να σταματάει πάνω στη γραμμή.