Σοκαρισμένος ο Ίαν Ράιτ με τον θάνατο του Μπάλντοκ: «Ήταν εργατικός και δυνατός»

Σοκαρισμένος ο Ίαν Ράιτ με τον θάνατο του Μπάλντοκ: «Ήταν εργατικός και δυνατός»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:42 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 10.10.2024

Ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος Ίαν Ράιτ δήλωσε σοκαρισμένος με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στο αγγλικό ποδόσφαιρο, όπως και στην Ελλάδα είναι συντετριμμένοι με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στα βρετανικά γήπεδα.

Πολλοί εν ενεργεία παίκτες, αλλά παλαίμαχοι απέτισαν φόρο τιμής στον 31χρονο διεθνή μπακ του Παναθηναϊκού, που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Μπάλντοκ εκτός από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε καριέρα και στην Μίλτον Κέιν Ντονς, αλλά και στη Νορθάμπτον και στο ITV πριν το ματς της Εθνικής με την Αγγλία, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός ο Ίαν Ράιτ. Ο παλαίμαχος διεθνής Άγγλος φορ, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Άρσεναλ (περίπου 300 ματς) και την Κρίσταλ Πάλας δήλωσε:

«Τρομερά νέα, σοκαριστικά νέα. Δεν μπορώ παρά να σκεφτώ τους φίλους και την οικογένειά του. Μίλησα με τον Καρλ Ρόμπινσον (πρώην διευθυντής της MK Ντονς) χθες το βράδυ, ο οποίος ήταν συντετριμμένος.

Ήταν εργατικός και δυνατός, πάντα νόμιζες με τον τρόπο που πρόσεχε τον εαυτό του, ότι θα έφτανε εκεί που ήθελε να φτάσει στην Premier League.

Λυπάμαι πολύ και όλα μου τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Αυτός ήταν ο Μπάλντοκ: Το «αντίο» της μητέρας ενός παιδιού στο οποίο ο 31χρονος είχε αγοράσει με δικά του έξοδο έναν απινιδωτή!
PREMIER LEAGUE

18:30 - 10.10.2024

Αυτός ήταν ο Μπάλντοκ: Το «αντίο» της μητέρας ενός παιδιού στο οποίο ο 31χρονος είχε αγοράσει με δικά του έξοδο έναν απινιδωτή!

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ όσο ήταν στην Αγγλία είχε αγοράσει έναν απινιδωτή σε έναν νεαρό φίλο της Σέφιλντ για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

O Ράιτ συνεργάστηκε με τον Μπάλντοκ στη διάρκεια της προπονητικής του θητεία στην ΜΚ Ντονς. Ο Ρόι Κιν πρόσθεσε: «Είναι σοκ. Τον θυμάμαι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Είχε τεράστια ενέργεια και ήταν πάντα έτοιμος για μάχη. Οι συμππαίκτες θα αντιδράσουν, θα είναι επαγγελματίες και θα πάνε να του δώσουν μία παράσταση».

Πρώην συμπαίκτες και φίλοι, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς Μπεν Τσίλγουελ, απέτισαν επίσης φόρο τιμής στον ποδοσφαιριστή. Ο αμυντικός της Τσέλσι έπαιξε με τον Μπάλντοκ κι αυτός στους Ντονς κι έγραψε στο Instagram: «Από το να χτυπάμε μαζί στα δοκάρια όταν ήμασταν νεότεροι στο MK, μέχρι να παίξουμε ο ένας με τον άλλο στην Premier League. Έχει ραγίσει η καρδιά μου. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε».

Συγκλονίζει πρώην συμπαίκτης του Μπάλντοκ: «Αυτό είναι που μένει στο μυαλό μου για τον Τζορτζ...»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:20 - 10.10.2024

Συγκλονίζει πρώην συμπαίκτης του Μπάλντοκ: «Αυτό είναι που μένει στο μυαλό μου για τον Τζορτζ...»

Με ένα υπέροχο κείμενο, το οποίο φιλοξενήθηκε στην Daily Mail, ο πρώην συμπαίκτης του Τζορτζ Μπάλντοκ, Τόμι Ντόιλ, είπε αντίο στον 31χρονο, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης (09/10).

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, απέτισε φόρο τιμής στον αμυντικό, δημοσιεύοντας απλώς «RIP», μαζί με ένα emoji με ραγισμένη καρδιά. Ο μπακ της Σαουθάμπτον, Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς έγραψε: «Φρικτά νέα. RIP George».

Ο πρώην τερματοφύλακας της Σέφιλντ Ντιν Χέντερσον έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «RIP. Θρύλος της Σέφιλντ».