Ο Κάρσλεϊ ετοιμάζει αλλαγές ενόψει Ελλάδας: Ο ρόλος «έκπληξη» του Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με την Αγγλία - Φωτ. IMAGO

Ο Κάρσλεϊ ετοιμάζει αλλαγές ενόψει Ελλάδας: Ο ρόλος «έκπληξη» του Μπέλιγχαμ

Κώστας Τόπας 10:36 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 10.10.2024

Με αρκετές εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει την εθνική Αγγλίας, ο Λι Κάρσλεϊ στον αγώνα με την Ελλάδα του βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ».

Μία σπουδαία μάχη δίνει το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς καλείται να πάρει το «διπλό» στο Γουέμπλεϊ, με σκοπό να αποκομίσει ένα τρίποντο που θα τη φέρει στην κορυφή του ομίλου.

Ενόψει του αγώνα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχει υποστηριχθεί ότι η Αγγλία θα φορέσει μια σπάνια ολόλευκη εμφάνιση. Όπως αναφέρει η «Sun», η συγκεκριμένη πρόκειται να φορεθεί ως φόρος τιμής στο εμβληματικό γκολ του Ντέιβιντ Μπέκαμ εναντίον των Ελλάδας το 2001.

Η Εθνική επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ έπειτα από 30 χρόνια – Το ιστορικό ματς τον Οκτώβριο του 2001 και η χρυσή ανάμνηση του Τσιμίκα
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:00 - 10.10.2024

Η Εθνική επιστρέφει στο Γουέμπλεϊ έπειτα από 30 χρόνια – Το ιστορικό ματς τον Οκτώβριο του 2001 και η χρυσή ανάμνηση του Τσιμίκα

Η Ελλάδα πριν από 23 χρόνια παραλίγο να αφήσει την Αγγλία εκτός του Μουντιάλ του 2022. Η παράδοση με τα «λιοντάρια» και η ανάμνηση του Τσιμίκα.

Από την πλευρά του, ο Λι Κάρσλεϊ, έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να επιστρέφει μετά από τραυματισμό στο πόδι. Οι Τίνο Λιβραμέντο, Κέρτις Τζόουνς και Ντομινίκ Σολάνκε έχουν λάβει επίσης κλήσεις στα «Τρία Λιοντάρια», όπως και ο Κάιλ Γουόκερ.

Από την άλλη, ο Χάρι Κέιν και ο Τζακ Γκρίλις δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη (09/10) και δύσκολα θα αγωνιστούν κόντρα στη «γαλανόλευκη». Ετσι, όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο Κάρσλεϊ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, όσον αφορά τα πρόσωπα στο βασικό σχήμα.

Υποστηρίζεται ότι ο Μπέλιγχαμ αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης των «Τριών Λιονταριών», μετά και την απουσία του Κέιν. Ο Κόουλ Πάλμερ και ο Φιλ Φόντεν θα ξεκινήσουν στο δεξί κι αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ θα ξεκινήσει ως δεξιός οπισθοφύλακας και ο Λέβι Κόλγουιλ στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Τζον Στόουνς, ο οποίος θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας.

Στο βασικό σχήμα της Αγγλίας, αναμένεται να ξεκινήσουν επίσης οι Μπουκάγιο Σάκα, Ντέκλαν Ράις, Άντονι Γκόρντο και Ρίκο Λιούις, με τον Πίκφορντ κάτω από τα δοκάρια.