Οι Άγγλοι δεν σταματούσαν να αποδοκιμάζουν τον Γκόρντον κόντρα στην Ελλάδα και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Ο Άντονι Γκόρντον - Φωτ. IMAGO

Οι Άγγλοι δεν σταματούσαν να αποδοκιμάζουν τον Γκόρντον κόντρα στην Ελλάδα και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Κώστας Τόπας 13:00 - 11.10.2024

Ο Άντονι Γκόρντον αποδοκιμαζόταν έντονα κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα στον αγώνα με την Ελλάδα.

Ο Άντονι Γκόρντον της Νιουκάστλ αποδοκιμάστηκε έντονα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Nations League της Αγγλίας με την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (10/10) στο «Γουέμπλεϊ».

Ο 23χρονος Άγγλος εξτρέμ πήρε φανέλα βασικού αλλά για τον αστέρα της Νιουκάστλ δεν ήταν ονειρεμένη βραδιά, καθώς σε κάθε άγγιγμα που είχε με την μπάλα, το κοινό τον αποδοκίμαζε.

Ο σχολιαστής του ITV, Σαμ Μάτερφεϊς, σημείωσε ότι οι αποδοκιμασίες προέρχονταν από τους Έλληνες οπαδούς - αλλά ένας θαυμαστής στο X σημείωσε: «Φαίνεται ότι ο Γκόρντον δεν αποδοκιμάζεται μόνο από τους Έλληνες οπαδούς, συνέβη και στον Τρεντ όταν έκανε ένα κόρνερ. Ίσως οι Άγγλοι είναι αυτοί που τον αποδοκιμάζουν».

Μάλιστα, οι οπαδοί της Νιουκάστλ είχαν άλλες θεωρίες, λέγοντας: «Πιθανώς το γεγονός ότι στο γήπεδο υπήρχαν αρκετοί οπαδοί της πρώην ομάδας του Γκόρντον, Έβερτον, οφείλεται στις πολλές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Δεν μπορεί να είναι μόνο οι Έλληνες! Θλιβερό...».

Η Ελλάδα πάντως έκανε ένα τεράστιο παιχνίδι και πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Ο Παυλίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό αλλά ο Μπέλιγχαμ ισοφάρισε με ωραίο σουτ στο 87'. Ωστόσο οι Έλληνες διεθνείς είχαν απάντηση, αφού στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραραν με τον Παυλίδη και η Εθνική πήρε αυτό το τεράστιο τρίποντο.