«Για τον Μπάλντοκ»: Το Twitter... πλημμύρισε από συγκινητικά σχόλια μετά το μεγάλο «διπλό» της Ελλάδας

Η φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ στο Αγγλία - Ελλάδα

i

© Intime

«Για τον Μπάλντοκ»: Το Twitter... πλημμύρισε από συγκινητικά σχόλια μετά το μεγάλο «διπλό» της Ελλάδας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:50 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:50 - 11.10.2024

«Για τον Μπάλντοκ». Μετά το τέλος του αγώνα Αγγλία - Ελλάδα, το Τwitter γέμισε με την συγκεκριμένη φράση καθώς αρκετοί αφιέρωσαν αυτή τη νίκη στον αδικοχαμένο παίκτη.

Ανατριχίλα, συγκίνηση και έπος! Αυτές οι λέξεις περιγράφουν το τι συνέβη στην αναμέτρηση Αγγλία - Ελλάδα, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» πήρε σπουδαία νίκη στο Γουέμπλεϊ. Η επίσημη αγαπημένη δεν είχε σκοπό να χάσει και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως τη συντρόφευε η ορμή που έφερε ο θάνατος του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, λοιπόν, ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε το νικητήριο γκολ και έφερε τα... πάνω - κάτω. Όπως ήταν αναμενόμενο, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, το Twitter «πλημμύρισε» από διθυραμβικά σχόλια για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς, ενώ η φράση «Για τον Μπάλντοκ» έγινε αμέσως viral.

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια πριν από το ματς με την Αγγλία (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:43 - 11.10.2024

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα στα αποδυτήρια πριν από το ματς με την Αγγλία (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας πριν από το παιχνίδι με την Αγγλία έβγαλε μια ανατριχιαστική ομιλία στα αποδυτήρια, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμήσουν τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά κάποιες από τις αναρτήσεις μετά το Αγγλία - Ελλάδα:

«Βαγγέλη Παυλίδη, εσύ σούπερ σταρ! Για τον Γιώργο, για την Ελλάδα, για όλους μας! Εθνική "βγαλμένη" από όνειρο Γιώργο,απόψε εκεί ψηλά χαμόγελα όπως έκανες πάντα και όλα τα άλλα τα έκαναν οι φίλοι σου εδώ κάτω!»

«Για τον#Μπαλντοκρε γα@@το! Συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος, παλικαρισια νίκη μέσα στο Γουέμπλεϊ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα ήταν άδικο για αυτή την Εθνική του #Γιοβανοβιτς»

«Αυτά τα παιδιά σήμερα δεν έχαναν. Κάποιες φορές η ψυχή νικάει την ποιότητα. Σήμερα τα παιδιά έπαιζαν για τον Μπάλντοκ. Και δεν υπήρχε κάτι πάνω από αυτό απόψε».

«Στη μεγάλη νίκη της καριέρας τους οι μισοί έχουν λυγίσει και κλαίνε για τον Μπαλντοκ. Συγκλονιστικό! Από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της Εθνικής. Κατάθεση ψυχής, σα να έπαιζαν 12 απόψε»

«Για τον Μπάλντοκ, για την οικογένεια του. Γιατί η ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει. Και για να θυμόμαστε ότι αξίζει να γινόμαστε μια γροθιά συνέχεια, όχι μόνο στα καλά. Για πάντα μαζί μας».

«Ένας έπος για τον Μπάλντοκ... Εκπληκτική εθνική, βαθιά υπόκλιση σε όλα τα παιδιά, κυρίως για το ψυχικό τους σθένος. Υ.Γ.: Η μη αναβολή του αγώνα δείχνει τη σαπίλα, την αναισθησία και τη γελοιότητα της ΟΥΕΦΑ»