Έτοιμος ο Κέιν για το ματς με την Εθνική – «Καθαρές» οι εξετάσεις του

Κέιν και Μπέλιγχαμ θα παίξουν κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

i

©intime

Έτοιμος ο Κέιν για το ματς με την Εθνική – «Καθαρές» οι εξετάσεις του

Γιώργος Σακελλαρίου 21:39 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 07.10.2024

Ο Χάρι Κέιν θ' αγωνιστεί με την εθνική Αγγλίας στο ματς της Πέμπτης με την Ελλάδα.

Λήξη συναγερμού στην Αγγλία.

Ο διεθνής φορ, όπως ενημέρωσε η Μπάγερν, δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό όπως φάνηκε από τις εξετάσεις που έκανε στην πατρίδα του και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Γουέμπλεϊ με την Εθνική μας, για την τρίτη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.

«Ο Χάρι Κέιν είναι καλά. Οι εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της FA επιβεβαιώνουν ότι ο Χάρι δεν έχει μυϊκό τραυματισμό μετά την αλλαγή του στον αγώνα της Κυριακής με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης».

Ο Χάρι Κέιν να θυμίσουμε ότι αντικαταστάθηκε στο 72’, λόγω τραυματισμού στην ισοπαλία της Μπάγερν στη Φρανκφούρτη. Στο παρελθόν είχε παραπονεθεί για προβλήματα στον μηρό. Αλλά όπως φαίνεται είναι υγιής και θα αγωνιστεί την Πέμπτη με την Ελλάδα και την Κυριακή εκτός έδρας με τη Φινλανδία.

Στα αγγλικά ΜΜΕ τονίζεται ότι ο Χάρι Κέιν εμφανίστηκε χαμογελαστός στο ξενοδοχείο «St George's Park», όπου κατέλυσε η αποστολή της Αγγλίας. Ο προσωρινός προπονητής της Αγγλίας Λι Κάρσλεϊ είδε με ικανοποίηση τον έμπειρο φορ, ο οποίος μάλιστα είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Μπέλιγχαμ που ήταν εκτός στα προηγούμενα ματς, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό κι επίσης θα παίξει υπό τις οδηγίες του Κάρσλεϊ κόντρα στην Ελλάδα. Στην Αγγλία υπήρχαν ανησυχίες και για το δίδυμο της Τσέλσι Νόνι Μαντουέκε και Λιβάι Κόλγουιλ, μετά τον αγώνα της Κυριακής στην Premier League εναντίον της Νότιγχαμ, αλλά ήταν και οι δύο παρόντες στο Staffordshire.

Το αστέρι της Τότεναμ, Ντόμινικ Σολάνκε, παράλληλα, ο οποίος έλαβε την πρώτη του κλήση στην Αγγλία έπειτα από επτά χρόνια ήταν χαρούμενος για την επιστροφή του και δήλωσε ανυπόμονος για το ματς με την Ελλάδα.