Επιστροφή Σολάνκε μετά από επτά χρόνια στην αποστολή της Αγγλίας - Εκτός ο Μαγκουάιρ
i

©imago

Επιστροφή Σολάνκε μετά από επτά χρόνια στην αποστολή της Αγγλίας - Εκτός ο Μαγκουάιρ

Δημήτρης Χούπης 17:22 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 03.10.2024

Ο Ντομινίκ Σολάνκε βρέθηκε ξανά στις κλήσεις της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια με την Ελλάδα και τη Φινλανδία, ενώ εκτός είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Η Αγγλία έκανε γνωστές τις επιλογές του Λι Κάρσλεϊ για την αποστολή ενόψει των παιχνιδιών με την Ελλάδα και τη Φινλανδία για το Nations League.

Πιο αναλυτικά, ο Ντομινίκ Σολάνκε με τις εμφανίσεις του στην Τότεναμ κέρδισε μια θέση στην αποστολή της ομάδας μετά από επτά χρόνια. Την ίδια ώρα εκτός αυτής είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο Τζέιμς Μάντισον, ο Τζάροντ Μπόουεν και ο Τζο Γκόμεζ.

Αναλυτικά η αποστολή: Χέντερσον, Πόουπ, Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κόλγουιλ, Γκέχι, Κόνσα, Λιούις, Στόουνς, Γουόκερ, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Γκάλαχερ, Γκιμπς-Γουάιτ, Γκόμες, Μέινου, Πάλμερ, Ράις, Γκόρντον, Γκρίλις, Κέιν, Μαντουέκε, Σάκα, Σολάνκε, Γουότκινς.

Υπενθυμίζεται ότι τα «Τρία Λιοντάρια» στις πρώτες δύο αγωνιστικές πήρε ισάριθμες νίκες με 2-0 απέναντι σε Ιρλανδία και Φινλανδία.

Από την άλλη γνωστή έγινε και η αποστολή της Ελλάδας για τα παιχνίδια με την Αγγλία και την Ιρλανδία. Σε αυτήν επέστρεψε ο Κουρμπέλης και ο Ρέτσος, ενώ εκτός έμεινε ο Αλεξανδρόπουλος, ο Γαλανόπουλος και ο Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.