Η επική διαφήμιση της Adidas για Μπέλιγχαμ και Αγγλία υπό τους ήχους των Beatles (vid)

Η επική διαφήμιση της Adidas για Μπέλιγχαμ και Αγγλία υπό τους ήχους των Beatles (vid)

Δημήτρης Χούπης 11:48 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 14.06.2024

Η Adidas με μία τρομερή διαφήμιση έβαλε... για τα καλά τους Άγγλους στο κλίμα του Euro, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Στην Αγγλία ζουν... και αναπνέουν για το Euro. Στις τάξεις των «Τριών Λιονταριών« αλλά και των Άγγλων οπαδών έχουν στο μυαλό τους την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού για πρώτη φορά στην ιστορία τους και η Adidas τους έβαλε... για τα καλά στο κλίμα.

Η γνωστή εταιρεία ένδυσης, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μπέλιγχαμ και υπό τους ήχους του «Hey Jude» των Beatles, έβγαλαν μια διαφήμιση για το Euro 2024, ξεκινώντας από το παρελθόν.

Όπου η Αγγλία έχει γνωρίσει αρκετές αποτυχίες τόσο σε Euro όσο και Μουντιάλ, «βυθίζοντας» τους Άγγλους σε απογοήτευση.

Ωστόσο η Adidas, στο πρόσωπο του Μπέλιγχαμ, είδε έναν... ήρωα ο οποίος μπορεί να οδηγήσει τα «Τρία Λιοντάρια» στην κούπα. Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν είχε μια τρομερή σεζόν, στην πρώτη του στην Ισπανία.

Ο 20χρονος φέτος έχει βρει δίχτυα 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε τη La Liga και το Champions League. Κάπως έτσι στην Αγγλία μαζί με τον αρχηγό, Χάρι Κέιν, αλλά και την παρέα τους έχουν αρκετή αισιοδοξία για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.