Δεν είναι ούτε η Λίβερπουλ ούτε η Μάντσεστερ Σίτι: Η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς στην Εθνική Αγγλίας

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

i

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ/©Intime

Δεν είναι ούτε η Λίβερπουλ ούτε η Μάντσεστερ Σίτι: Η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς στην Εθνική Αγγλίας

Δημήτρης Χούπης 21:04 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 06.06.2024

Η Εθνική Αγγλίας έκανε γνωστή την τελική της αποστολή για το Euro 2024, ωστόσο η ομάδα που έχει τους περισσότερους διεθνείς στα «Τρία Λιοντάρια» δεν είναι καμία από αυτές που φανταζόμαστε.

Η Εθνική Αγγλίας έκανε γνωστή την τελική της αποστολή που θα δώσει τη «μάχη» της στο Euro 2024. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λοιπόν επέλεξε 26 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Γερμανία και θα κάνουν την προσπάθειά τους για να φέρουν τα «Τρία Λιοντάρια» στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τα ονόματα που έμειναν εκτός αποστολής μάλιστα είναι... ηχηρά, αφού ο Χάρι Μαγκουάιρ και Τζακ Γκρίλις δεν βρίσκονται εντός της τελικής 26αδας. Την ίδια ώρα εκτός είναι οι Τζέιμς Μάντισον, Τζάραντ Μπρέθγουεϊτ, Τζέιμς Τράφορντ και Κέρτις Τζόουνς.

Από την άλλη τα περισσότερα... όπλα του Σάουθγκεϊτ είναι εντός. Όσον αφορά λοιπόν την ομάδα που έστειλε τους περισσότερους διεθνείς δεν είναι ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Κρίσταλ Πάλας. Συγκεκριμένα, οι «αετοί» έχουν τέσσερις παίκτες στην αποστολή, τον Ντιν Χέντερσον, τον Μαρκ Γκουεχί, τον Άνταμ Γουόρτον και τον Εμπερέτσι Έζε.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ έχουν από τρεις και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, ενώ από δύο έχουν η Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ, η Τσέλσι, Άστον Βίλα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέλος από έναν έχει η Μπράιτον, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Έβερτον, η Γουέστ Χαμ και η Μπρέντφορντ.