Με Κάρσλεϊ η Αγγλία στο ΟΑΚΑ - Από Ιανουάριο στον πάγκο ο Τούχελ σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports

Με Κάρσλεϊ η Αγγλία στο ΟΑΚΑ - Από Ιανουάριο στον πάγκο ο Τούχελ σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports

Δημήτρης Χούπης 23:01 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 15.10.2024

Το γερμανικό Sky Sports υποστηρίζει πως ο Τόμας Τούχελ θα αναλάβει την Αγγλία από τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει ότι τα «Τρία Λιοντάρια» θα έρθουν στο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο με τον Λι Κάρσλεϊ.

Η Αγγλία αρχίζει να μπαίνει στη νέα εποχή αυτή του Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός ήρθε σε συμφωνία με την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και θα γίνει ο νέος προπονητής των «Τριών Λιονταριών».

Μάλιστα όπως ανέφερε ρεπορτάζ των Times η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο 51χρονος θα ξεκινήσει τη δουλειά από τώρα. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports ο Τούχελ θα κάτσει στον πάγκο της Αγγλίας τον Ιανουάριο του 2025 και το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 18 μηνών.

Προκειμένου ο Γερμανός να οδηγήσει την Αγγλία στο Μουντιάλ 2026 το οποίο θα γίνει στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως τα «Τρία Λιοντάρια» θα έρθουν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την Ελλάδα με τον Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο. Αυτό θα είναι και το προτελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα, με το τελευταίο να είναι κόντρα στην Ιρλανδία.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θα φιλοξενήσει την Αγγλία στις 14 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Nations League. Ο Κάρσλεϊ αξίζει να σημειωθεί ότι προσλήφθηκε από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τον περασμένο Αύγουστο αντικαθιστώντας τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που παραιτήθηκε τον Ιούλιο μετά τον χαμένο τελικό του Euro από την Ισπανία.