Μετά την ήττα από την Ελλάδα ο Κάρσλεϊ δεν θέλει να είναι πλέον προπονητής της Αγγλίας

Ο Λι Κάρσλεϊ

i

©Intime

Μετά την ήττα από την Ελλάδα ο Κάρσλεϊ δεν θέλει να είναι πλέον προπονητής της Αγγλίας

Κώστας Τόπας 11:28 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 13.10.2024

Ο Λι Κάρσλεϊ αποκάλυψε ποια είναι τα πλάνα του σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Ο Λι Κάρσλεϊ διορίστηκε προσωρινός προπονητής της εθνικής Αγγλίας τον Ιούλιο μετά την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του, καθώς τα «Τρία Λιοντάρια» επικράτησε αρχικά 2-0 της Ιρλανδίας κι έπειτα της Φινλανδίας.

Ωστόσο, η ήττα με 2-1 από την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ» έχει αλλάξει την κατάσταση γύρω από το πρόσωπο του 50χρονου προπονητή. Ο Κάρσλεϊ παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ότι θέλει να επιστρέψει στον ρόλο του ως προπονητής κάτω των 21 ετών.

«Ελπίζω ότι θα επιστρέψω στην ομάδα κάτω των 21», είπε .«Ελπίζω να είναι μια λέξη και μια φράση που θα χρησιμοποιώ αρκετά. Προφανώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις στη ζωή, συμπεριλαμβανομένου του αύριο. Είναι μια δουλειά, για την οποία είμαι πραγματικά περήφανος και για την οποία έχω επενδύσει μαζικά. Αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Αλλά το σχέδιο είναι να δώσω σε αυτή τη δουλειά το καλύτερο που μπορώ να κάνω μαζί με τους υπόλοιπους το προσωπικό και ελπίζουμε ότι μπορούμε να είμαστε σε καλή θέση», κατέληξε.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο Κάρσλεϊ άφησε τα μέλη της εθνικής Αγγλίας «πεπεισμένα» ότι δεν θέλει να διαδεχθεί τον Σάουθγκεϊτ. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη απόφαση, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη αποδοχή εντός της FA ότι θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις προπονητών για τον πάγκο των «Τριών Λιονταριών».

Μεταξύ των κορυφαίων εξωτερικών υποψηφίων είναι το αφεντικό της Νιουκάστλ, Έντι Χάου, εκτός από τον Τόμας Τούχελ και τον Γκράχαμ Πότερ. Η γερμανική «BILD» την Παρασκευή ότι ο Τούχελ είχε ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την αγγλική Ομοσπονδία για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο άμεσο μέλλον.

Ο Τούχελ είναι άνεργος από τότε που άφησε τη Μπάγερν, νωρίτερα φέτος. Ο Γερμανός τεχνικός επίσης συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η πίεση συνεχίζει να αυξάνεται στον Έρικ τεν Χαχ.