Εξαλλοι στην Αγγλία με τον Κάρσλεϊ: Δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο κι έκατσε στον πάγκο της Ιρλαδίας (vid)

Λι Κάρσλεϊ

Εξαλλοι στην Αγγλία με τον Κάρσλεϊ: Δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο κι έκατσε στον πάγκο της Ιρλαδίας (vid)

Κώστας Τόπας 08:54 - 08.09.2024

Στο ντεμπούτο του ως διάδοχος του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο Λι Κάρσλεϊ κάθισε κατά λάθος στον πάγκο της Ιρλανδίας και δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο.

Τα «Τρία Λιοντάρια» εξασφάλισαν τη νίκη με 2-0 στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία, με τα δύο γκολ να έρχονται στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ντέκλαν Ράις έδωσε στην Αγγλία το προβάδισμα με ένα τέρμα από κοντά απέναντι στο έθνος που εκπροσωπούσε, ενώ ο πρώην σταρ της Ιρλανδίας U21, Τζακ Γκρίλις διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, για να διαμορφώσει το 2-0.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τον Λι Κάρσλεϊ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν τόσο ομαλά όσο ενδεχομένως και ο ίδιος θα περίμενε.

Κι αυτό διότι, ο διάδοχος του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δήλωσε ότι δεν θα τραγουδούσε τον ύμνο της Αγγλίας, «God Save the King». Συγκεκριμένα την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Αγγλίας, με τον γεννημένο στο Μπέρμιγχαμ Κάρσλι, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει μάλιστα 40 φορές την εθνική Ιρλανδίας ως ποδοσφαιριστής, κράτησε «σφραγισμένα» τα χείλη του.

«Η άρνησή του να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο είναι προδοσία και δεν είναι σε θέση να κάθεται στον πάγκο της Αγγλίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της Daily Mail, Τζεφ Πάουελ, ο οποίος απαίτησε από την FA να τον απολύσει σήμερα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Κάρσλι έκανε το λάθος και κάθισε στον πάγκο της ιρλανδικής ομάδας πριν τη σέντρα. Ολο αυτό μέχρι οι συνάδελφοι του να τον ειδοποιήσουν και να τον οδηγήσουν σε αυτόν της Αγγλίας,

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!