Ο Πάλμερ «έσπασε» τη σιωπή του για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στο Euro
i

©imago

Ο Πάλμερ «έσπασε» τη σιωπή του για τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στο Euro

Δημήτρης Χούπης 15:47 - 29.06.2024

Ο Κόουλ Πάλμερ μίλησε για τη μη χρησιμοποίησή του στο Euro από τον Σάουθγκεϊτ και τόνισε μεταξύ άλλων ότι νιώθει έτοιμος, αλλά δεν είναι στο χέρι του για το αν θα αγωνιστεί.

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει στην Αγγλία για τη μη χρησιμοποίηση του Κόουλ Πάλμερ στους αγώνες των «Τριών Λιονταριών» για τη φάση ομίλων του Euro 2024.

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι στα πρώτα δύο παιχνίδια με Σερβία και Δανία δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ απέναντι στη Σλοβενία έπαιξε μόλις είκοσι λεπτά. Η ελάχιστη συμμετοχή του 22χρονου έχει... σηκώσει μεγάλη συζήτηση στην Αγγλία, αφού με τους «μπλε» έκανε την πιο παραγωγική του σεζόν με 25 γκολ και 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η UEFA τιμώρησε την Κροατία για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Ιταλία
EURO 2024

11:41 - 29.06.2024

Η UEFA τιμώρησε την Κροατία για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Ιταλία

Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο την Κροατία για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Ιταλία, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να αναγκάζεται να πληρώσει το ποσό των 105.000 ευρώ.

Ο Πάλμερ λοιπόν μίλησε για τα λίγα λεπτά συμμετοχής του και μεταξύ άλλων ανέφερε, πως εκείνος νιώθει έτοιμος, ωστόσο δεν είναι στο χέρι του αν θα παίξει ή όχι. «Προσωπικά θεωρώ ότι είναι έτοιμος, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Απλά περιμένω το χρόνο και το πότε θα μπω μέσα για να προσπαθήσω να κάνω αυτό που μπορώ.

Δεν ήμουν χαρούμενους που μπήκε μόνο για είκοσι λεπτά, αλλά σκέφτηκα ότι θα προσπαθήσω να κάνω κάτι για να έχω επιρροή. Δεν θα έλεγα ότι είμαι ανυπόμονος, επειδή ξέρω ότι είναι το πρώτο μου μεγάλο τουρνουά και έχουμε παίκτες όπως ο Σάκα, ο Φόντεν και ο Μπέλιγχαμ στη θέση μου, έτσι είναι κάπως κατανοητό. Αλλά θέλω να μπω μέσα και να προσπαθήσω να εντυπωσιάσω», ήταν τα λόγια του μεσοεπιθετικού της Τσέλσι.

⚽️Όλοι Euro LIVE με Ελβετία - Ιταλία και Γερμανία - Δανία για την φάση των 16