Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ συνάντησε την αποστολή της Αγγλίας και την εμψύχωσε πριν την αποχώρηση για τη Γερμανία
i

©intime

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ συνάντησε την αποστολή της Αγγλίας και την εμψύχωσε πριν την αποχώρηση για τη Γερμανία

Δημήτρης Χούπης 17:49 - 10.06.2024

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκε με την αποστολή της Αγγλίας, εμψυχώνοντάς την με μια ομιλία πριν εκείνη αποχωρήσει για τη Γερμανία ενόψει του Euro 2024.

Για ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση στην Αγγλία ζουν και αναπνέουν για επιτυχία, παρά τις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων ετών. Ωστόσο τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και γενικότερα στην όλα χώρα.

Η αποστολή των «Τριών Λιονταριών» λοιπόν ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Γερμανία και θα το κάνει με τις... ευλογίες του Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ λοιπόν θέλησε να έρθει σε επαφή με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας πριν εκείνη φύγει και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Αγγλίας, όπως έκανε και τον Δεκέμβρη του 2022 πριν το Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα τους μίλησε θέλοντας να τους εμψυχώσει, λέγοντάς τους μερικές συμβουλές που μπορεί να τους είναι χρήσιμες για την προσπάθειά τους στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Παιδιά, σκεφτόμουν καθώς ερχόμουν εδώ, τι θα μπορούσα να πω που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Πήγαινα στο σχολείο με τα παιδιά και είπα, “τι να πω στην ομάδα της Αγγλίας;”. Η καλύτερη συμβουλή που πήρα ήταν να τρώτε διπλάσια ποσότητα από ό,τι θα τρώγατε κανονικά. Στη συνέχεια είχα οράματα που σας έβλεπα όλους να τρέχετε με τεράστια κοιλιά και ράμματα στο γήπεδο. Ίσως να λάβετε κάποια με επιφύλαξη τις συμβουλές αυτές.

Το ποδόσφαιρο στα τουρνουά είναι μεγάλη υπόθεση. Όλοι σας είχατε φανταστικές σεζόν, έχω δει όλους σας να παίζετε φέτος, τα πήγατε εξαιρετικά καλά. Το ποδόσφαιρο των συλλόγων είναι τώρα εδώ, το ποδόσφαιρο των τουρνουά εδώ. Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, το ποδόσφαιρο τουρνουά είναι σκληρό και απαιτεί πολύ περισσότερα από όσα έχετε ήδη δώσει. Είχατε μια μακρά σεζόν και θα σας ζητήσω να συνεχίσετε ξανά.

Θα είναι δύσκολο, θα είναι διασκεδαστικό, θα είναι προκλητικό. Θα είναι όλα όσα ονειρευτήκατε ποτέ φορώντας τη φανέλα της Αγγλίας. Όλες οι εμπειρίες που είχατε στο ποδόσφαιρο συλλόγων, θα τις χρειαστείτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να αντλήσετε από αυτές.

Το μεγαλύτερο πράγμα που έμαθα ερχόμενος και βλέποντας σας όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε αποδυτήριο της Αγγλίας που έχω βρεθεί, είναι η ομαδικότητα. Αυτό που σας έχει εμφυσήσει ο Γκάρεθ όλα αυτά τα χρόνια, νιώθω πραγματικά ότι είστε μια μονάδα, παλεύετε ο ένας για τον άλλον, παίζετε ο ένας για τον άλλον και πραγματικά νοιάζεστε για το αν θα φορέσετε αυτή τη φανέλα. Θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για όλους εδώ πίσω ότι βγαίνετε εκεί έξω, τα δίνετε όλα, παίζετε για τη φανέλα σας, παίζετε ο ένας για τον άλλον, παίζετε για τη χώρα σας, επειδή όλοι είναι πίσω σας και νοιάζονται πραγματικά για το τι πρόκειται να κάνετε.

Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι η ομάδα της Αγγλίας έχει ένα στόχο στην πλάτη της. Όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Εσείς έχετε όλο το ταλέντο του κόσμου, είστε μια σπουδαία ομάδα, το ταλέντο από μόνο του δεν θα μας κερδίσει το τουρνουά. Ό,τι μπορείτε να κάνετε, αντλήστε από αυτές τις εμπειρίες σε άλλα σημεία της ζωής σας, μεγαλώνοντας, άλλες εμπνεύσεις, μέλη της οικογένειας, ό,τι κι αν είναι αυτό. Πάρτε το μέσα σας τώρα, αξιοποιήστε το, ανεβάστε τον εαυτό σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να το χρειαστείτε.

Σας εύχομαι τα καλύτερα. Θα παρακολουθώ κάθε παιχνίδι. Δεν θα πω τι κάνω στο σπίτι, υπάρχουν μέσα ενημέρωσης στο δωμάτιο, αλλά ασχολούμαστε πολύ με αυτό. Καλή τύχη παιδιά».