Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Δανία

Πρίγκιπας Ουίλιαμ

i

Πρίγκιπας Ουίλιαμς/©Photo by Catherine Ivill/ Getty Images

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Δανία

Δημήτρης Χούπης 11:23 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 13.06.2024

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ θα δώσει το παρών στη δεύτερη αγωνιστική της Αγγλίας κόντρα στη Δανία για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η Αγγλία έχει μπει σε... κλίμα Euro, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν στόχο να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Τα «Τρία Λιοντάρια» βρίσκονται στον τρίτο όμιλο με Σερβία, Δανία και Σλοβενία και το πρώτο τους ματς είναι την ερχόμενη Κυριακή (16/6) κόντρα στη Σερβία στο Γκεσελκίρχεν στο γήπεδο της Σάλκε.

Για ένα παιχνίδι, το οποίο είναι... πονοκέφαλος για τις γερμανικές Αρχές λόγω των Άγγλων οπαδών, αλλά και των πολλών Σέρβων που θα βρεθούν στο γήπεδο. Στη δεύτερη αγωνιστική η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη Δανία, σε ένα παιχνίδι που ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ θα δώσει το παρών.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κόντρα στη Δανία. Μάλιστα η αναμέτρηση θα γίνει μία μέρα πριν από τα 42α γενέθλιά του, στις 20 Ιουνίου.

Ο λόγος λοιπόν που δεν θα βρίσκεται στο Γκεσελκίρχεν, την πρώτη αγωνιστική είναι ότι εκείνη την ημέρα, είναι η Γιορτή του Πατέρα και στη Βασιλική οικογένεια δίνουν αρκετή έμφαση σε αυτή την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε συναντήσει την αποστολή της Αγγλίας πριν εκείνη φύγει για τη Γερμανία, με στόχο να τους εμψυχώσει ενόψει του Euro 2024.