Ο προπονητής της Αγγλίας έχει και δεύτερη δουλειά που κανείς δεν γνωρίζει ότι κάνει

Λι Κάρσλεϊ

Ο προπονητής της Αγγλίας έχει και δεύτερη δουλειά που κανείς δεν γνωρίζει ότι κάνει

Κώστας Τόπας 15:42 - 12.09.2024

Ο Λι Κάρσλεϊ αποκάλυψε ότι έχει μια δεύτερη δουλειά που του επιτρέπει να συνεχίσει να εργάζεται παράλληλα και ως προπονητής της Αγγλίας.

Ο Λι Κάρσλεϊ, ορίστηκε ως προσωρινός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, μετά την καλοκαιρινή αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθτγκεϊτ, μετά το Euro 2024.

Ο πρώην παίκτης της Έβερτον κέρδισε και τα δύο εναρκτήρια παιχνίδια του ως επικεφαλής αυτόν τον μήνα με το ίδιο σκορ 2-0 καθώς η Αγγλία κέρδισε τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και τη Φινλανδία για το UEFA Nations League. Στις 10 Οκτωβρίου τα «Τρία Λιοντάρια» θα υποδεχθούν την Ελλάδα, για την τρίτη αγωνιστική της εν λόγω διοργάνωσης.

Ο Κάρσλεϊ θεωρείται ότι θα διαδεχθεί τον Σάουθγκεϊτ σε πιο μακροπρόθεσμη βάση, καθώς η μετοχή του συνέχισε να αυξάνεται, έχοντας κερδίσει επαίνους στο παρελθόν ως προπονητής κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης περιόδου με την ομάδα Under-21 της Αγγλίας.

Αλλά ένα ελάχιστα γνωστό, το γεγονός ότι ο 50χρονος πρόκειται να συνεχίσει να εργάζεται σε μια δεύτερη δουλειά που ισορροπεί παράλληλα με τα καθήκοντά του με την Αγγλία. Ο πρώην μέσος της Κόβεντρι κάνει μία προπόνηση την εβδομάδα στην Ακαδημία Strachan στο Γουόργκικ, δουλεύοντας με παίκτες ηλικίας μεταξύ 16 και 21 ετών.

Εκεί είναι που ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, παραδέχεται ότι μπορεί να βελτιώσει την τακτική του νοοτροπία ως προπονητής και να συνεχίσει να πιέζει τον εαυτό του.

«Βρίσκω ακόμα έναν τρόπο να προπονώ που μου δίνει την ευκαιρία να εξασκήσω αυτό που πρόκειται να κάνω με όποιες ομάδες συνεργάζομαι», είπε πρόσφατα στα Μέσα ενημέρωσης. «Θα μπορούσα να εξασκηθώ για δύο μήνες σε αυτό που θα δοκιμάσω, αντί για μια μέρα που θα έχετε δύο παιχνίδια σε ένα διεθνές παράθυρο».