Οι οπαδοί της Αγγλίας γνωρίζουν ήδη τον παίκτη που θα καλέσει ξανά ο Τούχελ στην αποστολή

Ο Τόμας Τούχελ και η εθνική Αγγλίας

Οι οπαδοί της Αγγλίας γνωρίζουν ήδη τον παίκτη που θα καλέσει ξανά ο Τούχελ στην αποστολή

Κώστας Τόπας 10:43 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 16.10.2024

Οι οπαδοί της Αγγλίας γνωρίζουν ήδη τον παίκτη που θα καλέσει ξανά ο Τόμας Τούχελ στην ομάδα όταν αναλάβει κι επίσημα τα ηνία των «Τριών Λιονταριών».

Ο Τόμας Τούχελ συμφώνησε να γίνει ο επόμενος προπονητής της Αγγλίας μετά από συνομιλίες με την FA. Τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα μετά την ταχεία ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γερμανός πρώην τεχνικός της Μπάγερν, πρόκειται να γίνει μόλις ο τρίτος ξένος προπονητής της Αγγλίας μετά τους Σβεν Γκόραν Έρικσον και Φάμπιο Καπέλο. Πριν διοριστεί επίσημα ως ο νέος τεχνικός των «Τριών Λιονταριών», οι οπαδοί είναι πεπεισμένοι ότι ο Τούχελ θα καλέσει ξανά στην αποστολή τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ενώ ήταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο 51χρονος τεχνικός είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Ράσφορντ και τις ικανότητές του πριν από μια αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

«Τον εκτιμούμε πολύ περισσότερο όταν παίζει στην Αγγλία και όχι στο Παρκ Ντε Πρενς, γιατί μπορεί να γίνει λίγο ενοχλητικός απέναντι μας», αστειεύτηκε ο Τούχελ.

«Τον έχω συναντήσει τρεις φορές ως αντίπαλο και συναντώ έναν ήρεμο τύπο, γνωρίζω έναν ταπεινό τύπο που είναι καταπληκτικό γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το μείγμα», δήλωσε στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός.

«Σε αθλητική πλευρά, είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί μεγάλη απειλή με την ταχύτητά του και την ικανότητά του να σκοράρει με την ακρίβειά του στο τελείωμα και την αποφασιστικότητά του και την ποιότητά του. Είναι τόσο ακριβής με τα σουτ του τόσο έξω όσο και εντός της περιοχής, είναι εξαιρετικά γρήγορος στις αντεπιθέσεις και είναι δυνατός στον αέρα από τις κεφαλιές», κατέληξε ο Τούχελ.

Με βάση τα όσα έχει πει στο παρελθόν για τον αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οπαδοί εκτιμούν ότι ο Ράσφορντ θα πάρει μια θέση στην πρώτη ομάδα του Τούχελ στην Αγγλία μόλις εκείνος διοριστεί.

 «Ο Μάρκους Ράσφορντ επιστρέφει σύντομα στην ομάδα της Αγγλίας. Τόμας Τούχελ, βασίζομαι σε εσένα», έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός. «Ήρθε η ώρα για τον Ράσφορντ να επιστρέψει στην Αγγλία», συμπλήρωσε ένας άλλος.