Σκληρή κριτική της «Daily Mail» για Τούχελ: «Είναι μια μαύρη ημέρα για την Αγγλία, είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου»

Ο Τόμας Τούχελ - Φωτ. IMAGO

Σκληρή κριτική της «Daily Mail» για Τούχελ: «Είναι μια μαύρη ημέρα για την Αγγλία, είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου»

Κώστας Τόπας 08:49 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 16.10.2024

Σκληρή κριτική άσκησε η «Daily Mail» στην FA για την απόφασή της να δώσει τα κλειδιά της Αγγλίας στον Τόμας Τούχελ

Η Αγγλική Ομοσπονδία ήρθε σε συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας. Εδώ και λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι στην FA είχαν ξεκινήσει τις επαφές με τον Γερμανό τεχνικό, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε συνδεθεί επίσης χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε κάποια διαπραγμάτευση.

Ο Τούχελ θα γίνει ο αντικαταστάτης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος είχε παραιτηθεί τον Ιούλιο μετά τον χαμένο τελικό του Euro από την Ισπανία.

Με Κάρσλεϊ η Αγγλία στο ΟΑΚΑ - Από Ιανουάριο στον πάγκο ο Τούχελ σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports
NATIONS LEAGUE

23:01 - 15.10.2024

Με Κάρσλεϊ η Αγγλία στο ΟΑΚΑ - Από Ιανουάριο στον πάγκο ο Τούχελ σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports

Το γερμανικό Sky Sports υποστηρίζει πως ο Τόμας Τούχελ θα αναλάβει την Αγγλία από τον Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει ότι τα «Τρία Λιοντάρια» θα έρθουν στο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο με τον Λι Κάρσλεϊ.

Το Sky Γερμανίας έφερε στο φως στοιχεία του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα, ο Τούχελ έχει υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών, το ο οποίο ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου του 2025. Αυτό σημαίνει πως στο καθοριστικό ματς του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αγγλία, ο Λι Κάρσλεϊ θα βρίσκεται ξανά στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών».

Η είδηση πάντως ότι ο Τούχελ θα αναλάβει τα ηνία της Αγγλίας, δεν άρεσε ιδιαίτερα στο Νησί. Αυτό φρόντισε να αποτυπώσει και η «Daily Mail», η οποία σε δημοσίευμα της ασκεί έντονη κριτική στην FA για την επιλογή της. Με τίτλο: «Μαύρη ημέρα στην ιστορία της Αγγλίας, καθώς η δουλειά του προπονητή πηγαίνει σε έναν... Γερμανό», η «Daily Mail» εκφράζει την απογοήτευσή της.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Τώρα έχουμε τον Τόμας Τούχελ, έναν Γερμανό με αμφισβητήσιμο προπονητικό υπόβαθρο. Ο Λι Κάρσλεϊ δεν ήταν προφανώς ο κατάλληλος άνθρωπος, αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε; Και τι λέει αυτό για το αγγλικό προπονητικό σύστημα; Πόσο προσβλητικό, ανίδεο και ασυγχώρητα κοντόφθαλμο. Θα ακολουθούσαν αυτή η προσέγγιση η Ισπανία ή η Γαλλία;

Μπορεί να κάναμε μια εξαίρεση για τον πανίσχυρο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά τώρα αυτή είναι μια μαύρη μέρα για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ο περίγελος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.