Σε συζητήσεις με τον Τούχελ η Αγγλία για να γίνει ο νέος της προπονητής
i

©imago

Σε συζητήσεις με τον Τούχελ η Αγγλία για να γίνει ο νέος της προπονητής

Δημήτρης Χούπης 21:52 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 11.10.2024

Όπως αναφέρουν στη Γερμανία η Αγγλία έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Τόμας Τούχελ για να αναλάβει τον πάγκο των «Τριών Λιονταριών».

Η Αγγλία μπορεί να έχει τον Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο αλλά βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αφού ο 50χρονος είναι υπηρεσιακός.

Μετά την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον περασμένο Ιούλιο ακούστηκαν πολλά ονόματα όπως αυτό του Έντι Χάου, αλλά σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Αγγλική Ομοσπονδία έχει έρθει σε επικοινωνία με έναν ακόμα τεχνικό για τον πάγκο της ομάδας.

Πανικός στα social media με τον Πίκφορντ: «Να αφήσει αυτή την συμπεριφορά για την Έβερτον»
NATIONS LEAGUE

10:59 - 11.10.2024

Πανικός στα social media με τον Πίκφορντ: «Να αφήσει αυτή την συμπεριφορά για την Έβερτον»

Η Ελλάδα έγραψε ιστορία στο Γουέμπλεϊ και πήρε μία νίκη που σίγουρα άξιζε, αφιερώνοντάς την στον Τζόρτζ Μπάλντοκ. Από την πλευρά τους οι Άγγλοι, ήταν έξαλλοι με τον τερματοφύλακα, Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος με τις ενέργειές του έκανε τους οπαδούς να «τραβούν τα μαλλιά» τους.

Ο λόγος γίνεται για τον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται χωρίς δουλειά από τον Ιούνιο του 2024 όταν και αποχώρησε από την Μπάγερν. Με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Γερμανίας. Τα «Τρία Λιοντάρια» λοιπόν από τον Σεπτέμβρη του 2016 μέχρι τον Ιούλιο του 2024 είχαν τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο, με τον οποίο πήγαν σε δύο τελικούς Euro το 2021 και το 2024.

Ενώ αποκλείστηκε από τους ημιτελικούς στο Μουντιάλ του 2018 και στα προημιτελικά του 2022. Κάπως έτσι ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος ξεκίνησε με δύο νίκες και μία ήττα στο Nations League, μια ήττα που ήρθε από την Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης.

Η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ο Τούχελ ήταν η Μάιντς με την οποία δέθηκε αρκετά μιας και έκατσε στον πάγκο της πέντε χρόνια. Στη συνέχεια ο Γερμανός ανέλαβε την Ντόρτμουντ με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Γερμανίας πριν πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν και στη συνέχεια στην Τσέλσι με την οποία κατέκτησε το Champions League.