Αγωνία για Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ!

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© Imago

Αγωνία για Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 14:02 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 13.10.2024

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι επιστρέφει σήμερα (13/10) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ

Απρόοπτο υπήρξε με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του παρουσίας του στην εθνική Κροατίας.

Ο κίπερ του ΠΑΟΚ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη και έτσι η παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ολοκληρώθηκε πρόωρα, καθώς κρίθηκε καλύτερο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να εξεταστεί από το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Έτσι, σήμερα Κυριακή 13/10 ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αναμένεται στην πόλη από την Κροατία, προκειμένου από Δευτέρα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα είχε αναφέρει πριν μερικές ημέρες:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πλάτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Κροατίας κι αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη».

Πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής ο 24χρονος κίπερ έχει καταγράψει 14 συμμετοχές κρατώντας έξι φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» σε χρόνο συμμετοχής με 1.290 λεπτά.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα το προπονητικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για σήμερα (13/10), με δεδομένη την αγωνιστική αδράνεια στο πρωτάθλημα κι έτσι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες». Η ομάδα θα επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας τη Δευτέρα (14/10) το απόγευμα για να συνεχίσει την προετοιμασία της.