Άγριο ξέσπασμα Αγουέρο: «Είναι όλοι π@@@ γιοι! Ο διαιτητής είναι ο μεγαλύτερος π@@@ γιος!» (vid)
i

© prtscr

Άγριο ξέσπασμα Αγουέρο: «Είναι όλοι π@@@ γιοι! Ο διαιτητής είναι ο μεγαλύτερος π@@@ γιος!» (vid)

Sportal newsroom 19:56 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 14.08.2024

Ο Κουν Αγουέρο έγινε έξαλλος με διαιτητική απόφαση σε παιχνίδι της ομάδας του για την Kings League.

Η ομάδα του Σέρχιο Αγουέρο, η Kunisports, «κονταροχτυπήθηκε» με την Aniquiladores και γνώρισε την ήττα με 2-0, σε μία αναμέτρηση που υπήρξε μία αρκετά αμφιλεγόμενη διαιτητική απόφαση. Συγκεκριμένα, δεν μέτρησε κανονικό γκολ της ομάδας του παλαίμαχου επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό εξόργισε πολύ τον Αργεντινό, που παρότι δεν ήταν στο γήπεδο, δεν έχασε το παιχνίδι και βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την οργή του, εξαπολύοντας επίθεση προς τους διαιτητές του αγώνα με ένα πολύ σκληρό μήνυμα.

«Είναι π@@@ γιοι. Όλοι τους. Ξεκινώντας από τους ανθρώπους που είναι στο VAR. Δεν με νοιάζει αν με τιμωρήσουν και μου δώσουν ένα εκατομμύριο ή δέκα εκατομμύρια πρόστιμα, αλλά ο Πικέ και ο Οριόλ θα έπρεπε να έχουν βάλει μία τάξη», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Ο Αγουέρο ενθουσιασμένος για την άφιξη του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι: «Το MLS πρόκειται να αλλάξει»
REST OF THE WORLD

09:18 - 17.07.2023

Ο Αγουέρο ενθουσιασμένος για την άφιξη του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι: «Το MLS πρόκειται να αλλάξει»

Ο παλαίμαχος επιθετικός, Σέρχιο Αγουέρο εξέφρασε τη χαρά του για την άφιξη του στενού του φίλου Λιονέλ Μέσι, στην Ίντερ Μαϊάμι, έδωσε λεπτομέρειες για τη συζήτηση που είχαν πριν υπογράψει ο Αργεντινός και διαβεβαίωσε ότι κι «άλλοι παίκτες θα θέλουν να παίξουν εδώ».

«Τον διαιτητή αν τον πετύχω ποτέ μπροστά μου θα του πω "Είσαι π@@@ γιος". Γιατί; Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι είναι γκολ, το κάνει από κακία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο όφελος ή κάτι πίσω από αυτό, αλλά η αλήθεια είναι, μια καταστροφή. Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα στο Kings League. Ας πάνε όλοι στην π@@@ που τους γέννησε».

Tags: