Ο Αγουέρο προσπάθησε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο πόκερ (pics)

Σέρχιο Αγουέρο

i

©kunaguero/instagram

Ο Αγουέρο προσπάθησε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο πόκερ (pics)

Κώστας Τσιακλής • 18:44 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.08.2024

Ο Σέρχιο Αγουέρο παρευρέθηκε σε μεγάλο τουρνουά πόκερ και προσπάθησε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, αφού αναγκάστηκε να αφήσει το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος στην καρδιά, αφοσιώνεται πλέον στο πόκερ, εκεί όπου προσπάθησε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που αγωνίστηκαν στην Premier League και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Ο Αργεντινός μεγαλούργησε κυρίως στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία είχε 260 γκολ και 73 ασίστ σε 390 συμμετοχές.

Ωστόσο η καριέρα του Αγουέρο τελείωσε άδοξα λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα. Αυτό γιατί αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2021 μετά από πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια της εντός έδρας ισοπαλίας των «μπλαουγκράνα» με την Αλαβές, μόλις στο τέταρτο παιχνίδι του για τον σύλλογο. Αργότερα διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία.

Πλέον ο Αργεντινός φαίνεται να έχει βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει και στο πόκερ. Ο Αγουέρο παρευρέθηκε μεταμφιεσμένος στο ετήσιο World Series Of Poker, που είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αγοράς περίπου 9,000 ευρώ.

Ο Αγουέρο λοιπόν μπήκε στην πρώτη μέρα του τουρνουά, στην οποία συμμετείχαν λίγο περισσότεροι από δέκα χιλιάδες παίκτες. Ο 35χρονος είχε μια καλή πορεία στη συγκεκριμένα μέρα αφού την έκλεισε με 87,000 μάρκες, δηλαδή 27,000 περισσότερες από αυτές που ξεκίνησε (60,000).

Μάλιστα το αποτέλεσμα του ήταν μεγαλύτερο από αυτό με το οποίο μπορούσαν να τελειώσουν οι πρώην πρωταθλητές, Σκοτ Μπλουμστάιν, Έσπεν Ζορστάτ και Ράιαν Ρέις. Ο Αγουέρο είχε επίσης περισσότερες μάρκες από τον Τζάστιν Μπονομό, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας χρημάτων όλων των εποχών για κέρδη πόκερ σε τουρνουά με περίπου 56 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά ο Αγουέρο ηττήθηκε και αποχώρησε την τρίτη μέρα της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θρύλος της Σίτι πάντα απολάμβανε το πόκερ και τον έβλεπαν τακτικά να παίζει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την παρουσία του στο τουρνουά δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Το τουρνουά τελείωσε. Μια ωραία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Του χρόνου πάλι! Θα παίξω και σε ένα άλλο μεγάλο γεγονός, τόσο συναρπαστικό», ανέφερε η λεζάντα στη δημοσίευση. Δείτε τις αναρτήσεις του: