Ματσάρα στη Φρανκφούρτη ανάμεσα σε Άιντραχτ και Μπάγερν, ανατροπή στην ανατροπή και στο τέλος «Χ»!

Φωτ. IMAGO

Ματσάρα στη Φρανκφούρτη ανάμεσα σε Άιντραχτ και Μπάγερν, ανατροπή στην ανατροπή και στο τέλος «Χ»!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:29 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 06.10.2024

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που έγινε της... ανατροπής, Μπάγερν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήρθαν ισόπαλες με 3-3, με τους γηπεδούχους να «τεζάρουν» τους Βαυαρούς με γκολ του Μάρμους στο 94ο λεπτό.

Παραδοσιακά τα παιχνίδια της Άιντραχτ με την Μπάγερν είναι γεμάτα θέαμα. Αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι δύο ομάδες, χαρίζοντας μας μία ματσάρα που τα είχε όλα. Γκολ, ρυθμό, ανατροπές, κοντράστ συναισθημάτων, επικό φινάλε. Τα πάντα εκτός από νικητή, αφού η μπίλια έκατσε στο «Χ» (3-3).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πήραν το προβάδισμα στο σκορ, τον Κιμ να βρίσκει δίχτυα στο 15ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Μίλερ. Η αντίδραση των γηπεδούχων δεν άργησε πολύ. Στο 22' έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Μάρμους, ενώ ο ίδιος στο 36' «σέρβιρε» τον Εκιτικέ για να κάνει εκείνος την ολική ανατροπή. Βέβαια, η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού ο Ουπαμεκανό έγραψε το 2-2 του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 53' ο Ολίζ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, κάνοντας την ανατροπή στην ανατροπή, αλλά η Άιντραχτ αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Στο 90+4' ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, Μάρμους, βρήκε ξανά δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ