Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής σκότωσε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του!

Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής σκότωσε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του!

Sportal newsroom 17:56 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 11.08.2024

Σύμφωνα με τα αιγυπτιακά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής της Ζάμαλεκ, Αχμέντ Φατούχ, συνελήφθη καθώς προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του έναν αστυνομικός.

Σοκ στην Αίγυπτο! Ένας αρκετά γνωστός ποδοσφαιριστής φέρεται να εμπλέκεται σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η ζωή ενός ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Ζάμαλεκ (μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αιγύπτου) φέρεται να σκότωσε με το αυτοκίνητο του έναν αστυνομικό.

Ο Βαλκάνης έβαλε 15χρονο τερματοφύλακα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και κέρδισε τον σεβασμό του Μουρίνιο
REST OF THE WORLD

17:24 - 11.08.2024

Ο Βαλκάνης έβαλε 15χρονο τερματοφύλακα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και κέρδισε τον σεβασμό του Μουρίνιο

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Άδανα Ντεμίρσπορ, ο Μιχάλης Βαλκάνης έδωσε φανέλα βασικού σε 15χρονο τερματοφύλακα και πήρε συγχαρητήρια από τον Μουρίνιο.

Όπως αναφέρουν τα αιγυπτιακά Μέσα, ο διεθνής αμυντικός συνελήφθη μετά το τροχαίο δυστύχημα και σε εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαγνώστηκε θετικός στη χρήση κάνναβης.

Μάλιστα, στο αυτοκίνητο δεν ήταν μόνος του ο Φατούχ. Μαζί του ήταν και ο τερματοφύλακας της Ζάμαλεκ, Μοχάμεντ Σομπί. Οι δύο συμπαίκτες επέστρεφαν από τη βόρεια ακτή της χώρας, όταν ενεπλάκησαν στο δυστύχημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!