Αινιγματική η ατζέντης του Χάαλαντ: «Αν θα πάει στην Ρεάλ; Δεν ξέρω, ρωτήστε αυτούς»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Ryan Pierse/Getty Images/Ideal Images

Αινιγματική η ατζέντης του Χάαλαντ: «Αν θα πάει στην Ρεάλ; Δεν ξέρω, ρωτήστε αυτούς»

Κώστας Τόπας 14:19 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 14.08.2024

Αινιγματική ήταν η αντζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του 23χρονου Νορβηγού στράικερ και τις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχει φορά όπου η Ραφαέλα Πιμέντα να μην ερωτάται για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ. Η ατζέντης του Νορβηγού στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι πήγε πρόσφατα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Champions League την Μπράγκα και δεν μπορούσε παρά να ρωτηθεί για το πιθανό μέλλον του 23χρονου «Cyborg».

Η Ραφαέλα Πιμέντα συμμετείχε σε ένα συνέδριο της IAFA, της Ιταλικής Ένωσης Ατζέντηδων Ποδοσφαίρου, εκεί όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον μέλλον του παίκτη που εκπροσωπεί και για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αν θα υπογράψει στην Ρεάλ; Δεν ξέρω, θα πρέπει να το ρωτήσετε την ίδια την Ρεάλ», απάντησε η Πιμέντα στην ερώτηση ότι, δεδομένων των όσων έχουν δει, ανησυχούν όχι μόνο τους οπαδούς των Μαδριλένων, αλλά και τον μισό κόσμο. Όπως ανέφερε νωρίτερα η «AS», η Ρεάλ διατηρεί έντονο ενδιαφέρον για τον Χάαλαντ, όπως και για τον Εμπαπέ, αλλά οι επαφές με την ατζέντη του δεν ξεπερνούν τις απλές έρευνες για να μάθουν τη συμβατική κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Ο Χάαλαντ πάντως έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2027 και, όπως ανέφερε η ισπανική εφημερίδα, δεν έχει αρκετές τάσεις διαφυγής για να διευκολύνει την αποχώρησή του. Πάντως το ερχόμενο καλοκαίρι, η υπογραφή του θα κόστιζε περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που θα μειωθεί το 2025 και ακόμη περισσότερο το 2026, όταν απομένει μόνο ένας χρόνος για να τελειώσει το συμβόλαιό του.

Ατζέντης Χάαλαντ: «Άξιζε τη Χρυσή Μπάλα, αλλά προτιμά το Champions League με τη Σίτι»
PREMIER LEAGUE

14:13 - 24.11.2023

Ατζέντης Χάαλαντ: «Άξιζε τη Χρυσή Μπάλα, αλλά προτιμά το Champions League με τη Σίτι»

Η ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, υποστήριξε ότι ο 23χρονος Νορβηγός επιθετικός άξιζε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, ενώ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εν τω μεταξύ, ο Χάαλαντ, ο οποίος δεν θα είναι στο Euro επειδή η Νορβηγία δεν έχει προκριθεί, συνεχίζει να καταγράφει εξαιρετικά νούμερα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εχει σκοράρει ήδη 69 γκολ στα 71 παιχνίδια που έχει παίξει με τους Πολίτες σε μόλις ενάμιση χρόνο και 17 γκολ στα 18 παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Μερικοί αριθμοί από άλλο γαλαξία...