Επιστροφή στις νίκες για την Άιντραχτ που κυνηγάει την Ντόρτμουντ

Επιστροφή στις νίκες για την Άιντραχτ που κυνηγάει την Ντόρτμουντ

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 23:23 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Μάιντζ με 1-0. Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισε ένα τρίποντο, που τη φέρνει πιο κοντά στην πεντάδα της Bundesliga.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέστρεψε στις νίκες, πανηγυρίζοντας το τρίποντο κόντρα στη Μάιντζ, για την 19η αγωνιστική της Bundesliga. Ένα τρίποντο που τη φέρνει δύο βαθμούς από την πεντάδα του πρωταθλήματος, εκεί όπου βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ με 33 πόντους. 

Όσον αφορά τον αγώνα, αυτός δεν κέρδισε βραβείο ενδιαφέροντος! Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία μόλις τεράστια χαμένη ευκαιρία, όταν ο Νάουφ στο 36ο λεπτό πέρασε δύο αμυντικός, δίχως όμως να τελειώσει ιδανικά την προσπάθεια. Πέραν αυτής, άλλη μεγάλη στιγμή δεν είχε το 45λεπτο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος ήταν εκείνη που ανέβασε τις στροφές της, ψάχνοντας το προβάδισμα. Στο 64' ο Ενκουκού έφτασε κοντά στο τέρμα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γκέτσε στο 73'. Ο τελευταίος τελικά χρίστηκε σκόρερ στο 75', αφού δύο λεπτά νωρίτερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γερμανός πήρε ένα ριμπάουντ, με τον VAR να επικυρώνει πως δεν υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης. 

Άλλο γκολ τελικά δεν σημειώθηκε και η πρώην αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League πανηγύρισε τη νίκη, μέσα στο γήπεδό της.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: