Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ επέστρεψε από την... κόλαση και πήρε τον βαθμό κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

Βέρντερ Βρέμης - Άιντραχτ Φρανκφούρτης

i

© PrtScr

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Η Άιντραχτ επέστρεψε από την... κόλαση και πήρε τον βαθμό κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:26 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 14.08.2024

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο μέσα σε ένα δεκάλεπτο έδειξε αντίδραση κι «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Ματσάρα δίχως νικητή στο «Βέζερσταντιον»!

Βέρντερ Βρέμης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμειναν ισόπαλες (2-2) για την 11η αγωνιστική της Bundesliga, σε μία αναμέτρηση με σκορ, θέαμα και πολλές ευκαιρίες.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ενώ στο 45+2΄ βρήκαν το πολυπόθητο γκολ με πέναλτι. O Μάρβιν Ντουκς ανέλαβε την εκτέλεση και χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ θέλησε να δείξει σημάδια αντίδρασης, ωστόσο με το... καλημέρα δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Πιο αναλυτικά, στο 50ο λεπτό ο Μπορέ διπλασίασε τα τέρματα για τους «πράσινους» με το κεφάλι (2-0).

Η Βέρντερ Βρέμης πήρε ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα νίκης, όμως μέσα σε ένα δεκάλεπτο άλλαξαν τα δεδομένα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές και να φέρει το ματς στα ίσα.

Αρχικά, στο 65΄ ο Ελιέ Σκιρί υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από πάσα του Μαρμούς κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 2-1, ενώ στο 75ο λεπτό ο Χρβόγε Σμόλτσιτς είχε εύκολο έργο για το τελικό 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε στην 7η θέση κι έφτασε τους 18 πόντους, ούσα στο +7 από τη 12η Βέρντερ Βρέμης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ