Άιντραχτ - ΠΑΟΚ: «Κόκκινος συναγερμός» στη γερμανική αστυνομία μετά τα επεισόδια

Οπαδοί Άιντραχτ

i

© Intime

Άιντραχτ - ΠΑΟΚ: «Κόκκινος συναγερμός» στη γερμανική αστυνομία μετά τα επεισόδια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:55 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 14.08.2024

Μετά από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην Φρακνφούρτη το περασμένο Σαββατοκύριακο, το επερχόμενο Άιντραχτ - ΠΑΟΚ βρέθηκε στο επίκεντρο της αστυνομίας.

Μετά τις σοβαρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της αστυνομίας στον εντός έδρας αγώνα με τη Στουτγκάρδη, οι οποίες οδήγησαν στον τραυματισμό 200 ανθρώπων, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (30/11, 22:00), έχει προκαλέσει... πονοκέφαλο στη γερμανική αστυνομία.

Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονη ανησυχία της αστυνομίας για την ύπαρξη νέων επεισοδίων, λόγω της παρουσίας των φιλάθλων του Δικεφάλου στη Γερμανία. Η παρουσία των «ασπρόμαυρων» οπαδών στη Φρανκφούρτη είναι δεδομένη, κάτι που προκαλεί προβληματισμό και στους ιθύνοντες της Άιντραχτ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο αρχηγός της αστυνομίας, Στέφαν Μιούλερ ενόψει και του ματς κόντρα στον Δικέφαλο, δεν έκρυψε τη πεποίθησή του πως δεν θα συμβεί το παραμικρό.

«Η αστυνομία παρακαλεί να είναι όλοι ψύχραιμοι για το ματς της Πέμπτης, αλλά θα συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση. Η αστυνομία της Φρανκφούρτης δεν θα επιτρέψει να συμβεί το παραμικρό. Φυσικά και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης. Θα προσεγγίσουμε το ματς με τον απαραίτητο επαγγελματισμό αλλά και ψυχραιμία. Το ίδιο όμως περιμένουμε και από τους οπαδούς που δημιουργούν προβλήματα. Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο και πηγαίνω στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια. Ήμουν στο γήπεδο και το βίωσα. Έπαθα σοκ. Πολλοί άνθρωποι ήταν σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ο Μπάμπα έβγαλε μέρος της προπόνησης και το παλεύει για Άιντραχτ

Χθες Δευτέρα (27/11), οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Ράχμαν Μπάμπα ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

«Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής κι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης. Ο Μπάμπα έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά. Την Τρίτη (28.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία», ανέφερε μεταξύ άλλων η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.